sluiten

18 mei gratis Neuro-Webinar 'Motiveren voor ondernemers en ondernemende managers'

terug naar alle artikelen

image

Motivatie is een werkwoord
Je bent ondernemer en je ziet iedere dag kansen. Je hebt mooie ambities, plannen en doelen om je organisatie te laten groeien en ontwikkelen. Maar dat kun je niet alleen, daar heb je ook je medewerkers voor nodig. Maar hoe krijg je jouw organisatie mee? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers de plannen uitvoeren en dat ambities realiteit worden?

Gedurende dit webinar (van één uur) krijg je van de specialisten van BusinessBuilding, aan de hand van neurowetenschappelijke inzichten, waardevolle tips over hoe je vanaf die dag een verschil kunt maken in je organisatie, en plannen en doelen écht gaat verwezenlijken. Want door deze kennis op de juiste wijze in te zetten, realiseer je duurzame motivatie, duurzame gedragsveranderingen met een groter resultaat tot gevolg.

Goede redenen om dit webinar volgen:

  • Het vergroot je kennis over het brein en de werking van het brein.
  • Je leert hoe je deze breinkennis in jouw organisatie kunt inzetten en hoe je daarmee resultaat verbetert.
  • Je ontdekt hoe je plannen en doelen met gemotiveerde medewerkers realiseert.
  • Inzicht dat deze aanpak leidt tot een duidelijke richting voor je bedrijf en medewerkers en resultaten significant positief beïnvloedt.

Deelnemen?
Meld je dan nu aan via deze link. Ze houden je dan op de hoogte van het vervolg en sturen je te zijner tijd de benodigde informatie toe.

Webinar:          Motiveren voor ondernemers – met neuro insights
Datum:             Dinsdag 18 mei 2021
Tijd:                   11.00 – 12.00 uur
Kosten:             Geen, alleen jouw tijd en onverdeelde aandacht