27-AUTONIEUWS Nefkens 1 pagina (1)_edited

Nieuwe Peugeot 508 onderweg naar Nefkens

Afgelopen maart trok Peugeot op de Autosalon van Genève het doek af van haar nieuwe topmodel: de tweede generatie Peugeot 508. Inmiddels hebben al een aantal klanten en collega’s mogen kennismaken tijdens de sneak preview. De eerste reacties zijn lovend, ook van de autojournalisten die er mee hebben gereden. Een radicale sedan is onderweg naar de showrooms van Nefkens.

Wat maakt de nieuwe Peugeot 508 dan zo radicaal anders? Allereerst het uiterlijk: met de looks van een vierdeurs coupé en de praktische voordelen van een grote hatchback kofferklep. Ook vanbinnen verrast de nieuwe 508 met z’n i-Cockpit die bestaat uit een ultra compact stuurwiel en volledig digitale tellers. De uitstraling van het nieuwe dashboard is modern, de bediening intuïtief. De afwerking zit op een niveau dat zich met premium concurrenten kan meten.

Tegelijkertijd knipoogt de Peugeot 508 ook naar zijn voorvaderen, met de typeaanduiding op de neus à la Peugeot 504 en de optisch doorlopende achterlichtunits zoals de Peugeot 405 die had. Qua formaat is de nieuwe 508 iets compacter dan de vorige generatie, maar de beenruimte achterin is rianter dan voorheen.

Zowel voor zakelijke rijders als particuliere kopers heeft Peugeot een aantrekkelijk gamma complete uitvoeringen en efficiënte motoren. De benzinevariant wordt zelfs standaard leverbaar met een 8-trapsautomaat. Er zijn voordelig geprijsde Blue Lease uitvoeringen voor de zakelijke rijder. Zo rijdt u de Peugeot 508 met 130 pk BlueHDi dieselmotor al vanaf 37.690 euro. Daarmee is deze radicale sedan een concurrerende aanbieding. De nog praktischere 508 SW stationwagen-variant zal rond de jaarwisseling zijn opwachting maken. In 2019 volgt ook een plug-in hybride versie.

We stellen de nieuwe Peugeot 508 graag aan u voor in de showrooms van Nefkens. Bij ons bent u verzekerd van gedegen advies, een scherpe offerte en de lekkerste koffie. Zin om langs te komen? We zijn u graag van dienst, bij Nefkens natuurlijk!

Nefkens Brabant
Kraaivenstraat 26, 5048 AB Tilburg
T 013-4634355
www.nefkens-brabant.nl