aldi_edited

Met je handen in het haar en hoe je loslaat

Met je handen in het haar en hoe je loslaat is de titel van een bijzonder boek dat mensen wil inspireren om van betekenis te zijn voor anderen. Wat begon met de persoonlijke woede en onmacht van kapster Peggy van de Vijfeijken is uitgegroeid tot een prachtig initiatief: stichting VIPE. VIPE zamelt pruiken in, reinigt en modelleert ze en geeft ze gratis weg aan wie maar een pruik nodig heeft. Zo zorgt VIPE voor een beetje geluk in een moeilijke tijd.

Stichting VIPE is een mooi voorbeeld van wat denken in mogelijkheden kan opleveren. Hoe je op basis van vertrouwen en verbinden in een belangrijke behoefte van mensen kunt voorzien. Net als VIPE heeft ook het boek twee gezichten. VIPE drijft op het idee en de energie van Peggy van de Vijfeijken en de visie en leiding van bestuurskundige Vivienne van Leuken. In deel één vertelt Peggy openhartig over haar leven, de samenwerking met Vivienne en de weg naar VIPE. In deel twee vertelt een aantal van VIPE’s steunpilaren en fans hoe en waarom zij bijdragen aan de groei en bloei van VIPE. Een van hen is Aldi van Lierop, auteur van het boek en lid van Netwerk Brabant.

Een bijzonder cadeau
Zoek je nog een bijzonder relatiegeschenk, Sint- Kerst- of eindejaarscadeau? De opbrengst van het boek gaat volledig naar stichting VIPE. Prijs: € 15,00 per stuk (exclusief verpakkings- en verzendkosten). Bestel je boek(en) bij Boekhandel De Ganzenveer (T: 0492-367070 mail: ganzenveerhelmond@gmail.com) en vermeld het aantal exemplaren, je (bedrijfs)naam, bezorgadres en je 06-nummer. Je ontvangt je bestelling zo spoedig mogelijk. Voor andere verkoopadressen zie de website van Stichting VIPE.