sluiten

Corné Hannink Fotografie maakt van ieder bedrijf een plaatje

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Een bedrijfsfeest vastleggen of een bedrijfsproces, profielfoto’s maken van het personeel of bedrijfsfoto’s voor website, flyers of brochure; Corné gaat graag de samenwerking aan met ondernemers. “Goede foto’s zijn een ondersteuning van het bedrijfsimago. Ik leg vast wat het bedrijf wil uitstralen en verplaats me in de klant”, vertelt hij, en daarom gaat aan een reportage altijd een goed gesprek vooraf.

Mensen
Hoewel Corné een allrounder is, fotografeert hij het liefst mensen. Ook dat is voor hem een belangrijk onderdeel van bedrijfsfotografie. Zijn advies: “Voor een bedrijf is het steeds belangrijker om zichtbaar te zijn en te blijven, ook op social media. Laat daarom regelmatig je foto’s updaten. Een nieuwe profielfoto plaatsen op bijvoorbeeld LinkedIn betekent een nieuw herkenningspunt en het is een goed moment om op te vallen.”

"Laat zien wie je bent en waar je voor staat”

Samenwerken
Ook voor Netwerk Brabant brengt Corné ondernemers in beeld. Hij maakt deel uit van een vast team van zzp’ers die net als Corné het belang van samenwerken kennen. “Mijn foto staat nooit op zichzelf, een artikel wordt eerder gelezen als de foto aanspreekt. Als de foto weerspiegelt hoe iemand is en ook nog aanzet tot lezen, dan is mijn missie geslaagd”, aldus Corné.

delen