Word lid

sluiten

Volop genieten in De Korenbeurs

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

“We zeggen wel eens: van geboorteborrel tot en met uitvaart en alles wat daar tussen zit,” vertelt Ton van der Made trots. Samen met zijn vrouw Marja runt hij De Korenbeurs.

Persoonlijk, gastvrij en betrokken
“Uniek aan De Korenbeurs is onze gastherkenbaarheid en onze Brabantse gastvrijheid,” vertelt Marja enthousiast. “Bovendien zijn onze mensen erg betrokken bij hun werk en naar de gasten toe. Gasten komen terug omdat ze herkend worden, de kwaliteit en de gemoedelijke sfeer.”

Grote en kleine evenementen
Bedrijven kunnen bij De Korenbeurs onder andere terecht voor vergaderingen, congressen, workshops, exposities en bedrijfsfeesten. “De combinatie van 1000 m2 zaalruimte, onze grote hotelcapaciteit en veelzijdigheid maakt het verschil. We bieden alles onder één dak,” aldus Ton. Marja haakt in: “We doen alle grote feesten en evenementen zelf. Van organisatie, invulling tot en met de begeleiding.”

Restaurant en Bistro
“We hebben heel bewust gekozen voor twee aparte eetgelegenheden voor onze gasten. In de Bistro, tevens hotelbar, kunnen onze gasten in een informele setting eten en eventueel doorwerken. Restaurant Fundi is trendy en stijlvol waar men uitgebreid kan dineren. De stijl van onze keuken is fusion, klassiek en hip. Aangevuld met heerlijke seizoensgerechten.”  

En er is meer
“Eind april krijgen we een casino in ons hotelgedeelte erbij. Tevens kan elk (zakelijk) verblijf naar wens gecombineerd worden met een uitstapje naar De Biesbosch, een golf- of fietsarrangement.”

Graag tot ziens in De Korenbeurs!

Aanmelden voor Mini Netwerk Contactavond woensdag 15 mei

 

delen