sluiten

Met liefde voor et(t)en & kleur

Tekst: Jet Donkers

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

“Binnen is een ware beleving met onze open keuken”, legt Marlon Monden uit. “De zichtbaarheid van de keuken zorgt voor verrassing en levendigheid in de bistro. En we staan niet stil. Dit jaar staat een update van de 25 hotelkamers op de planning en ook de aangrenzende kookwinkel opent binnenkort.” Samen met de kookstudio voor kookworkshops is Vincents een echte beleving.

Vincents Bar & Bistro
Het middelpunt in de keuken is de Josper, de Spaanse houtskooloven. De Josper zorgt voor een unieke smaakbeleving met de originele houtsmaak bij veel gerechten. “Het is echt zien, ruiken, proeven bij Vincents. In de open rijpingskast hangt heerlijk dry-aged vlees. Alles wordt ambachtelijk gemaakt. Bovendien maken we gebruik van streekproducten zoals de geitenkaas van de Betinnehoeve, honing van de lokale imker en kruiden van plaatselijke kruidenier. We hebben echt liefde voor et(t)en.”

Kookstudio
“Bedrijven en groepen kunnen ook bij ons terecht voor inspirerende kookworkshops. Ideaal voor personeelsuitjes om de onderlinge samenwerking te stimuleren. Tegelijkertijd leren onze koks je alles over de nieuwste kooktrends”, belooft Marlon. De kookworkshops kunnen we organiseren vanaf 6 personen, maar zeker ook 60 personen. Bij grote gezelschappen worden de gasten verdeeld in meerdere teams. Elk team maakt dan een gerechtje. De anderen doen een andere workshop.

Wanneer kom jij een kijkje nemen in onze open keuken?

Aanmelden voor Mini Netwerk Contactavond woensdag 5 juni

delen