Word lid

sluiten

Het Turfschip Etten-Leur

terug naar alle artikelen

image

Het Turfschip Etten-Leur is daarmee een verrassend veelzijdige locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en evenementen. Door de aanwezigheid van verschillende grote en kleinere zalen kunnen zowel (hele) grote events maar ook kleine bijeenkomsten gehouden worden. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig voor de perfecte bijeenkomst: interactieve presentatiemiddelen en gratis WiFi.

Het professionele en enthousiaste keukenteam zorgt voor heerlijke catering, passend bij het event en de wensen van de organisator. Vrijwel ieder culinair concept kan het keukenteam regelen: van luxe diners tot zeer smakelijke buffetten.

Met een goede ontsluiting via de snelwegen A16 en A58 is de locatie goed bereikbaar vanuit de grotere steden zoals Roosendaal, Breda of zelfs Rotterdam en Antwerpen. Ook parkeren is geen probleem: er kan gratis geparkeerd worden op het ruime terrein naast het pand.

Na een event of tijdens een meerdaags congres kan overnacht worden in één van de royale hotelkamers van Het Turfschip Etten-Leur. U komt weer helemaal tot rust.

Met het bewustzijn om niet alleen te focussen op maximalisatie van de winst heeft Het Turfschip Etten-Leur maatschappelijk ondernemerschap in haar genen. Zij biedt plaats aan mensen die moeite hebben met de reguliere arbeidsmarkt. Met de juiste begeleiding, opleiding en door het opdoen van werkervaring krijgen deze mensen weer een kans. Ook is Het Turfschip Etten-Leur de thuisbasis van veel lokale verenigingen en wordt Het Turfschip door buurtbewoners gezien als hun 'huiskamer'.

Inschrijven voor Mini Netwerk Contactavond woensdag 10 april

 

delen

Het Turfschip Etten-Leur
www.hetturfschip.nl Lees meer >