sluiten

Hartedeeltjes zoekt ondernemers met een groot hart

Fotografie: Corné Hannink

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Positieve draai
Dat het leven je niet altijd toelacht, weet Anneke uit ervaring. Op 34-jarige leeftijd besloot ze een streep te trekken onder een donkere periode. Ze begon met ‘Voor het oprapen’; kleine kaartjes met gehaakte hartjes die ze door het hele land ‘te vondeling legde’ om positieve energie te verspreiden. De reacties die ze kreeg waren hartverwarmend. ‘Zo’n klein gebaar, zo’n grote impact. Mensen die er één gevonden hadden, waren echt geraakt’, vertelt ze.  Al gauw had Anneke een nieuw plan: baden in liefde. Een bad gevuld met 100.000 gehaakte hartjes.

Met een bad vol liefde door Nederland
Het bad kwam er, dankzij een sponsor. Haaksters van over de hele wereld vulden het met duizenden gehaakte hartjes. Twee keer stond het in Tilburg en konden mensen letterlijk baden in liefde. De plannen om er het land mee door te gaan lagen al klaar, maar konden niet doorgaan. Niet door gebrek aan interesse – integendeel – maar door het ontbreken van vervoer.

Hartewens: een busje
Anneke kan niet geloven dat het hierbij blijft. Daarom is zij op zoek naar een ondernemer die het hart op de juiste plaats heeft en die haar initiatief wil steunen. Met vervoer, een busje bijvoorbeeld. Geld heeft Anneke daar niet voor, ideeën voor een tegenprestatie des te meer. Ze bespreekt ze graag met de ondernemer die haar hartenwens uit wil doen komen.

Hartedeeltjes                                                                  
Heuneind 24, 5056 GG Berkel-Enschot
M 06-49755035
contact@hartedeeltjes.nl
www.hartedeeltjes.nl

delen