sluiten

Genieten in optima forma

Tekst: Jet Donkers

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

“Bijna 9 jaar geleden zijn we begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een restaurant in de top van het middensegment”, vertelt trotse eigenaar Mark ter Beek. “Bij De Peer is het genieten in optima forma.”

Lunch & diner  
Bourgondisch lunchen. Culinair dineren. Genieten van ambachtelijke en verse seizoen producten. Dat is De Peer. “We vinden het leuk en uitdagend om met mooie producten bezig te zijn en om nieuwe technieken toe te passen. Op de kaart vindt u zowel klassieke gerechten alsook uitdagende gerechten. Het diner maakt u compleet met de keuze uit ons mooie wijnassortiment en diverse speciaal bieren.”

Vergaderen
Naast het restaurant heeft De Peer een ruime vergaderruimte. Ideaal voor vergaderingen, private dinner, walking dinner of een besloten borrel. “Ook een vergaderarrangement met een lunchpakket mee het bos in regelen we graag voor u”, glimlacht Mark. 

Overdekt terras met buitenkeuken
Naast dit alles heeft De Peer ook een overdekt terras met buitenkeuken, barbecue en buitenbar. Onder de bedoeïenentent is het, bij zowel mooi als slecht weer, goed toeven. “Uiteraard kunt u ook in samenspraak met ons een programma naar eigen wens samenstellen. De Peer is vanaf 100 gasten geheel exclusief af te huren voor bedrijfsfeesten, bruiloften en (zakelijke) events.”

U bent van harte welkom om smaakvol en uitdagend te komen genieten!

Inschrijven voor: Mini Netwerk Contactavond woensdag 13 maart

delen