Word lid

sluiten

BDO: speciale zorg voor de zorg

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Gelukkig zijn er accountants die net zo thuis zijn in de zorg als de zorgondernemers zelf. Je vindt ze bij BDO. Een team van specialisten met kennis van alle regels, wetten en voorschriften die in de zorgbranche gelden staat er klaar om zorgondernemers met raad en daad bij te kunnen staan. Een hele zorg minder.  

Help, ik moet verantwoording afleggen
“’Ik moet van alles verantwoorden, kunnen jullie mij helpen?’ is de vraag waarmee veel zorgondernemers bij ons aankloppen”, vertelt Karin Lambooij. Als adviseur bij BDO in Tilburg houdt zij zich bezig met zorgondernemingen in de regio Tilburg-Eindhoven-Breda. “Dit soort verplichtingen maakt hun administratie divers en heel bewerkelijk. Bij BDO weten we precies waar zij aan moeten voldoen, zodat we hen kunnen helpen met al hun vragen. Voor grote ondernemingen het opstellen van een accountantsverklaring bij de verantwoordingen, voor kleinere zorgondernemers kunnen we  de complete administratie verzorgen”, vertelt Karin.

Meer winst, minder kosten
“Maar zorgondernemers zijn ook bedrijven die financieel gezond moeten zijn. Hoe krijg je de opbrengst in lijn met je activiteiten en breng je de kosten omlaag? Dat zijn vragen waar we binnen BDO een speciale adviesafdeling voor hebben”, gaat Karin verder. “We kunnen onze zorgklanten dus heel breed bedienen, maar ook met een deel van het geheel. Bijvoorbeeld met een tool aan die alle business-info uit de cijfers haalt en op een paar A4-tjes meteen inzicht in de bedrijfsvoering geeft.” Welk deel van het pakket aansluit bij jouw wensen, onderzoekt Karin graag met je aan de hand van een vrijblijvend gesprek.

delen

BDO Accountants & Adviseurs
www.bdo.nl Lees meer >