sluiten

Wij gaan voor écht schoon!

Fotografie: Laurens Janus

terug naar alle artikelen

image

De naam Groenendaal Verhuur heb ik overgenomen van mijn ouders. Zij hebben 20 jaar een bedrijf gehad dat gereedschap verhuurde, vooral aan de bouwsector. Zij kregen vaak de vraag: verhuren jullie ook toiletten? Dat signaal heb ik opgepikt. Ik heb een switch gemaakt van gereedschap naar toiletten.

Echt schoon
Groenendaal Verhuur hanteert een hoge service- en hygiënestandaard. “Wij maken de toiletwagens zelf schoon, op onze eigen locatie. Bij andere leveranciers moeten huurders voor de schoonmaak zorgen. Dat gaat dan vaak met de Franse slag. Dat kan twee dingen betekenen: de volgende huurder krijgt minder schone toiletten of de verhuurder moet alsnog schoonmaken tegen aanvullende kosten. Zo willen wij niet werken. Dus we hebben besloten om het in eigen hand te houden en dat heeft een veel beter resultaat. We zijn niet de allergoedkoopste op de markt, maar onze klanten mogen dan ook meer van ons verwachten.”

"Tip: Viert u een thuis een feest? Ook daarvoor levert Groenendaal Verhuur toiletten!"

Geen bericht is…
“We leveren jaarrond toiletten op bouwplaatsen. Zo lang ze daar staan, worden ze wekelijks schoongemaakt. Onze chauffeurs rijden een vaste route langs alle locaties. Van april tot en met oktober leveren we ook toiletten voor buitenfeesten en festivals. Indien gewenst met schoonmaakteam en bevoorrading. Onze grootste uitdaging bij festivals is om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Veel mensen hebben negatieve ervaringen met toiletten op festivals. Wij willen daar juist een positieve wending aan geven.” Dat Eefje en haar team daar vaak in slagen blijkt, gek genoeg, uit een gebrek aan berichten op de Facebookpagina van het festival. “Als de toiletten niet schoon zijn, worden daar ontzettend veel berichten over geplaatst. Als het wel goed gaat, wordt het niet besproken. Al krijgen we heel af en toe ook een complimentje.”

Succesvol ondernemen
“We groeien gestaag en ik geniet van het ondernemen. Vorig jaar deden we één bevrijdingsfestival, dit jaar waren het er twee. Best een uitdaging. Maar de organisatoren – en wij – waren achteraf super blij omdat het zo goed is gegaan. Daar zijn we trots op.”

delen

Groenendaal Verhuur

www.groenendaalverhuur.nl Lees meer >