sluiten

Promotie zonder zorgen

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Eigenaar Matthijs van Bavel en zijn franchisenemers bieden een enorm assortiment aan producten waar een bedrijfsnaam en een logo op kan. Ze blinken speciaal uit in promotionele kleding, vlaggen en spandoeken en komen ook nog naar je toe. Met een goed advies en ouderwets zorgeloze service.

Liever ‘live’
Uiteraard heeft De Promotiehelden ook een webshop, maar Matthijs laat zijn klanten liever ‘live’ kennismaken met zijn collectie. “Kleding wil je voelen, passen, bekijken”, zegt Matthijs van Bavel. “Bij ons kan dat. Sterker nog: zeg ons wat je zoekt – een bodywarmer, jas, polo of trui bijvoorbeeld – en we komen persoonlijk naar je toe met een gerichte selectie uit ons assortiment. We nemen je graag  werk uit handen, ook met de bedrukking. Bijpassende artikelen regelen we in één moeite door.”

“Kies een keer niet voor de geijkte zonnebril. Eén telefoontje en we denken met je mee.”

Alles dezelfde kleur
De Promotiehelden voert maar liefst 150 verschillende merken, maar Van Bavel is met name enthousiast over zijn huismerk. “Een hele lijn met ongeveer 25 verschillende kledingstukken die allemaal in dezelfde kleur te krijgen zijn. En die kleuren blijven in de collectie, dus wil je een bepaalde kleur over een paar jaar weer bestellen, dan kan dat gewoon”, vertelt hij.

In het zonnetje
Voor wie deze zomer wil stralen met een item in bedrijfskleuren of met logo en bedrijfsnaam erop, heeft Matthijs een tip: “Kies een keer niet voor de geijkte zonnebril. Er zijn zo veel goede alternatieven waarmee je je echt kunt onderscheiden. Eén telefoontje naar De Promotiehelden en we denken met je mee.”

delen