sluiten

Een uitdagend project, waarbij je daadwerkelijk resultaat ziet!

terug naar alle artikelen

image

Marit Kunnen, docent van de opleiding marketing en communicatie, vertelt waarom de school meedoet: ‘’We hoorden over het project van Avans Hogeschool en zijn de uitdaging meteen aangegaan. We hebben een vacature opgesteld en deze naar onze tweedejaars marketing gestuurd.”

Meer uitdaging
Vier studenten hebben gereageerd en zijn inmiddels een aantal weken bezig. Kelly Martens en Joël Reuser vertellen waarom ze zich hebben gemeld.og Kelly: ”Ik heb me vooral aangemeld, omdat ik meer uitgedaagd wil worden binnen de opleiding. Ik wil naar het hbo en zo kan ik meer van mezelf laten zien.” Joël: “Dat is voor mij ook een reden om mee te doen. Daarnaast houd ik ervan om zelfstandig te werken en dit project biedt daarvoor veel mogelijkheden en kansen. Je ziet ook daadwerkelijk resultaat en dat is anders dan bij een project dat alleen op papier bestaat.”

Naast Avans Hogeschool en ROC Tilburg zijn ook verschillende bedrijven betrokken bij dit project. Er wordt naast geld ook materiaal en kennis geleverd. De boot wordt gebouwd in Rijen, waar een hal beschikbaar is gesteld voor de bootbouwers.

Internetmarketing
Joël: “Ik ben verantwoordelijk voor de internetmarketing, via social media. Ik plaats bijvoorbeeld posts op Facebook, waarmee ik meer aandacht voor het team en de boot wil genereren en bijvoorbeeld ook bedrijven wil interesseren om te sponsoren.” Kelly: “We hebben nagedacht over de website, de navigatiestructuur bedacht en de koppen die we willen gebruiken. Nu gaan we aan de slag met het schrijven van de teksten.“ Marit Kunnen: “Het is heel leuk om op deze manier met studenten te werken. Je merkt dat het best wat van de studenten vergt, omdat niet alles direct concreet en duidelijk is. Dat uitzoeken, daar leren ze heel veel van.”

De Dutch Solar Challenge start op 2 juli in Amsterdam en eindigt op 9 juli in Leeuwarden.  Wilt u meer weten over deze race, kijk dan op onze Avans Solar Mariteam Facebookpagina.

Door: Kelly Martens en Joël Reuser
Studenten aan de opleiding Marketing Medewerker van ROC Tilburg

delen

ROC Tilburg

www.roctilburg.nl Lees meer >