sluiten

Zichtbaar ondernemen begint bij B-more

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: Paul Bekkers

terug naar alle artikelen

image

Zichtbaar ondernemen, hoe doe je dat? Bij B-more weten ze dat precies. Het begint met een goed logo en een passende huisstijl; het maatpak dat ieder bedrijf zich aan zou moeten laten meten. Als die uitstraling klopt, trek je de ideale klanten aan. Maar ze komen niet vanzelf.

Laat jezelf zien
Uit het oog is uit het hart. Daarom is zichtbaar zijn en zichtbaar blijven zo belangrijk. Actief communiceren met de buitenwereld, jezelf laten zien. Op social media, op je website. Je kennis delen in een blog of in een digitale nieuwsbrief met tips en nieuws. B-more helpt bedrijven om dat op een consequente, herkenbare manier te doen. Om goed voor de dag te komen in elke uiting die ze doen.

Online en offline zichtbaarheid
B-more bestaat uit de zussen Nancy en Brigitte de Man. Zij houden zich al sinds 2001 bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en alles op communicatiegebied wat daaruit voortkomt. Ze helpen je met evenveel gemak met de ontwikkeling van je website, presentatie of digitale formulieren als met het realiseren van een folder of magazine.

Communicatie? Doe hoe zelf!
Liever zelf werken aan je zichtbaarheid? Dan is de cursus Communicatie-DoeHetZelf iets voor jou. Met maximaal 5 andere deelnemers ga je aan de slag met tekst, beeld, vindbaarheid en social media. In 9 online lessen van 2 uur leert B-more je, in samenwerking met estherschrijft.nl, hoe je op een praktische manier aan de slag kunt met je eigen bedrijfscommunicatie. Inclusief huiswerkopdrachten en feedback. Doe je mee? Aanmelden kan via bmore.nl/communicatiecursus.  

delen

B-more design

www.bmore.nl Lees meer >