Word lid

sluiten

Unieke zichtbaarheid: ga staan voor wat je waard bent

Fotografie: Else Loof

terug naar alle artikelen

image

Je hebt een website en plaatst berichten op social media, maar waar blijven je wensklanten dan? Online aanwezig zijn is iets anders dan uniek zichtbaar zijn. Ik spreek vaak ondernemers die heel kundig zijn, maar hun communicatie is gebouwd op los zand. Helaas, dan blijven die klanten weg.

Ik werk graag met ‘passievolle creatieve chaoten’, met hun onuitputtelijke inspiratie en een hoofd vol ideeën. Alleen ontbreekt de structuur om er een duidelijk verhaal van te breien. Daar tegenover staat een compleet ander soort ondernemers: de ‘gedreven vakspecialisten’. Hun structuur laat juist weinig ruimte over voor creativiteit. Deze twee typen ondernemers help ik met focus en structuur voor heldere en onderscheidende communicatie.

'Fantastisch; de transformatie wanneer alle communicatiepuzzelstukjes op hun plek vallen'

Authentiek
Om zichtbaar te zijn moet je jouw wensklant helder hebben. Waar ligt hij wakker van, waar droomt hij van? Daar zoom je in jouw verhaal op in. De succesfactor? Blijf bij jezelf, want alleen als je oprecht en authentiek bent, onderscheid je je van de rest. Wat typeert jou, waarom moeten ze juist bij jou zijn? Zet dat in je ‘etalage’, dan krijg je klanten waar jij blij van wordt. ‘Profileren vanuit karakter’ noem ik dat.

Onderscheidend vermogen van Reflectit
Andere bureaus richten zich meestal op positionering, communicatie óf online marketing. Maar in mijn ogen kun je deze elementen niet los van elkaar zien. Je moet bij de basis beginnen om je verhaal goed over de bühne te krijgen. Jouw eigenheid moet hierin verweven zijn. Daarom bied ik co-creatietrajecten aan, we doen het samen. Ben je in een onderdeel niet zo sterk? Dan doen mijn teamleden het voor je.

Ook wensklanten aantrekken met heldere communicatie?
In mijn introductieworkshop leer ik je welke stappen nodig zijn en krijg je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Met de kortingscode BRABANT krijg je € 10 korting en betaal je tot 1-9 slechts € 15. Zie ik je binnenkort?

delen

Reflectit
reflectit.nl/ Lees meer >