sluiten

Kom gezellig weer eens langs!

Fotografie: Else Loof

Tekst: Jet Donkers

terug naar alle artikelen

image

Waar kun je elkaar het beste ontmoeten in Etten-Leur? Juist, bij Het Witte Paard, Vincents en De Hoge Neer. Drie prachtige horeca bedrijven die sinds maart 2020 in handen zijn van Gina en Morris Fikke. “Wat we groots hadden willen vieren is in stilte verlopen door corona. Dat feest komt nog wel een keer. We zijn trots dat we deze geweldige bedrijven mogen runnen. We nodigen iedereen dan ook uit om met ons (op afstand) te proosten en onze gastvrijheid te beleven”, vertellen Gina en Morris enthousiast.

De Gans Horeca Familie
“We hebben heel bewust voor deze naam gekozen, het is alles omvattend. Je kent het sprookje van vroeger vast nog wel; een arme boer had een gans die elke dag een gouden ei legde. De boer dacht snel rijk te worden en sneed de buik open van de gans met de hoop op veel gouden eieren. In de horeca vertaalt zich dat naar lange uren, ongezonde levensstijl, hoge werkdruk. Wij willen juist goed voor onze mensen (ganzen) zorgen, werken aan vitaliteit en voor elkaar klaar staan. Als wij goed voor onze ganzen zorgen dan zorgen zij goed voor jou.”

De ontmoeting
“We zijn allemaal druk en rennen van hot naar her. Bij ons kom je voor een ontmoeting. Bijpraten met een vriendin die je al lang niet hebt gezien, een eenzame man die om een praatje verlegen is, twee moeders die genieten van hun spelende kids, een koppel dat van elkaar geniet. Die ontmoeting maken wij nog beter door je te ontzorgen met lekker eten & drinken en een ontspannen sfeer te creëren met muziek en de eigen karakters van Het Witte Paard, Vincents & De Hoge Neer.

Gastvrij en lekker eten
“Waar je ook komt we zijn blij dat je er bent. Bij Het Witte Paard ervaar je een meer klassieke warme stijl. Bij Vincents beleef je een jonge moderne stijl en met verrassende gerechten en veel kleur. Voor heerlijke pannenkoeken, soepen, salades en even rust van de kinderen (die spelen in de grote speeltuin) kom je naar De Hoge Neer. Wanneer ontmoeten we elkaar?”

 Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 24 augustus

delen

De Hoge Neer

www.dehogeneer.nl/ Lees meer >