sluiten

Golf de Gulbergen biedt zoveel meer naast golf

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Moesten ze de eerste weken van 2020 dicht als gevolg van te veel regen, volgde daarna de coronacrisis. Vanaf 11 mei mag er echter gelukkig weer gegolfd worden en vanaf 1 juni kun je er ook weer terecht voor een kopje koffie, lunch of heerlijk diner. Ondanks al deze perikelen kijken manager Robine van Gerwen en assistent-manager Lilian Wouterson vol vertrouwen uit naar deze zomer: “Aan ons zal het zeker niet liggen!”

Het was echter wel even slikken: “We hadden vorig jaar zó hard gewerkt en wisten zeker ‘dit wordt óns jaar’. Het was ook extra zuur, omdat dit voorjaar zo mooi was. Gelukkig gaat in elk geval het Eindhoven Business toernooi op 10 september door. Daar snakken mensen echt naar.”

Zeker niet stilgezeten
Het moge duidelijk zijn, bij de pakken neerzitten is niks voor de dames: “We hebben het eigenlijk nog best druk gehad. Via de mail hielden we de golfers op de hoogte, de social media hebben we veelvuldig ingezet om zichtbaar te blijven. Ook onderhielden we nauw contact met onze medewerkers. Zo hebben de greenkeepers keihard gewerkt.” De golfbaan ligt er dan ook prachtig bij.

Vers gezette koffie, heerlijke lunch en sfeervol diner
Robine: “Ik zou graag mee willen geven dat iedereen hier welkom is. Ook als je niet golft. Het is zo’n mooie locatie hier, om even te genieten op het buitenterras met een weids uitzicht over de golfterreinen en de Gulbergen. Of om te dineren in ons sfeervolle restaurant. We zijn bovendien slechts twee dagen per jaar dicht. Dus je kunt altijd terecht.”

Kom een keer kennismaken
En ben je benieuwd om een keer kennis te maken met de golfsport? Twee keer per maand vinden er kennismakingslessen plaats. Ook leuk voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje. “Daarnaast hebben we diverse soorten abonnementen”, vult Lilian aan. “Deze zomer zelfs een heel speciale eenmalige: drie maanden lang onbeperkt golfen voor maar €375. En natuurlijk nodigen wij iedereen van harte uit voor de clinic of om 9-holes te golfen, voorafgaand aan het netwerkdiner van Netwerk Brabant maandag 7 september!

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 7 september

Op de foto: links Lilian Wouterson, rechts Robine van Gerwen

 

delen

Golf de Gulbergen

www.golfdegulbergen.nl Lees meer >