Word lid

sluiten

Ballonkunstwerken die de aandacht trekken

Fotografie: Geeke van Dijck

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Ballonnen trekken de aandacht. Artiventz Balloons & Entertainment denkt verder dan een standaard ballonnenboog. Ballondesigner en eigenaar Denise van Dooren heeft op dit gebied internationaal haar sporen verdiend. Zij creëert voor elk event op elke locatie de meest waanzinnige ballonkunstwerken. Van klein tot héél groot. “Artiventz maakt met ballonnen een maatwerk communicatiemiddel.”

Verrast
“Artiventz richt zich op bedrijven en eventorganisatoren. Als we met hen in gesprek gaan, zijn ze verrast over onze mogelijkheden. We ontwerpen creatieve eyecatchers met ballonnen in alle denkbare kleuren, vormen, formaten en opdrukken. In binnen- en buitenland decoreren we podia en bouwen we educatieve kunstinstallaties. Ons grootste project was een levensgroot Chinees dorp van maar liefst 10.000 m2, helemaal gemaakt van ballonnen. Met hetzelfde plezier creëren we tafelstukken, logo’s, dieren, kostuums, grondtrossen, selfie-achtergronden en andere aankledingen. Fantastisch passend bij de locatie, de doelen van onze opdrachtgevers en natuurlijk het budget.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Milieu
“Voor een professioneel bedrijf als Artiventz telt ook het milieuaspect. We gebruiken ballonnen van afbreekbaar natuurlatex waarvoor speciale bomen worden geplant. Ballonoplatingen doen we niet. Na afloop komen we terug om onze ballonkunstwerken volgens de geldende milieuafspraken op te ruimen.”

Vrolijk
“Iedereen wordt vrolijk van ballonnen. Ze hebben een uitnodigend karakter. Mensen willen een ballon bijvoorbeeld altijd even aanraken. Op de website artiventz.nl laten we verbazingwekkende mogelijkheden zien. Van harte nodig ik bedrijven en eventorganisatoren uit om contact op te nemen en hun ideeën te bespreken. Ze zullen verrast zijn over het eindresultaat.”

Bekijk hieronder het interview met Denise, opgenomen in de studio van SoMMedia

delen