sluiten

Als het de ondernemer goed gaat, gaat het ons ook goed

Tekst: Aldi van Lierop

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Zichtbaarheid van Sligro zit hem voor Niels Ambachtsheer, vestigingsdirecteur in Eindhoven, in de relatie. “We zijn graag partners van onze klanten. Een partnership is voor beide partijen interessant en waardevol. Zeker in pittige tijden zoals deze. We denken en bewegen mee, delen kennis, bedenken concepten en leveren uiteraard de beste producten.”

“Afhalen en bezorgen was voor veel horecazaken nieuw. De voorbereiding op heropening met specifieke beperkingen per 1 juni bracht en brengt weer andere uitdagingen. Daar passen we onze service en ondersteuning op aan. Onze voorbereiding op leveringen vanuit de filialen voor MKB en eenmanszaken hebben we versneld uitgerold. Daar was al langer vraag naar en nu helemaal.”

Groots in genieten
Behalve in de relatie zit zichtbaar zijn voor Sligro natuurlijk ook in de zelfbedieningsgroothandels waar je een overweldigende hoeveelheid producten kunt zien, ruiken en proeven. In Eindhoven kun je niet om het enthousiaste en creatieve food-team heen. “Ik geniet als ik onze specialisten in vis, vlees, kaas, wijn en meer in de weer zie met klanten. Die staan geboeid te luisteren naar de verhalen en smakelijk te proeven. Je moet het hier beleven, daarin zit onze kracht. Daarom beginnen we 5 oktober met een rondleiding. Hier kun je ideeën opdoen en toetsen, advies inwinnen en met de beste selectie producten voor je business weer naar huis gaan.”

Ontvangst Netwerk Brabant
“We houden van reuring in de zaak. Daar gebruiken we ook onze Proeftuin voor. Een plek midden in de food-sectie waar koks, restaurateurs en anderen kunnen laten zien wat ze te bieden hebben. Gülnur Nielen van Pure Food & Pure Taste is er daar één van. Zij bereidt 5 oktober het diner. Zo helpen we elkaar. Want als het de ondernemer goed gaat, gaat het ons ook goed.”

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 5 oktober i.s.m. Pure Food & Pure Taste

Sligro Eindhoven
Hurksestraat 5, 5652 AH Eindhoven
T 040 – 2513900
eindhoven.receptie@sligro.nl

delen