Word lid

sluiten

Welkom in onze gloednieuwe vestiging in Tilburg

terug naar alle artikelen

image

Een bezoek aan het nieuwe pand van Arend Auto op het industrieterrein Kraaiven is een belevenis op zich. Als klant wordt u hier ondergedompeld in een wereld waarin u zich positief blijft verbazen. Gaat u mee voor een rondleiding?

Stapt u de nieuwe Renault Store in Tilburg binnen, dan glanzen de nieuwe modellen van Renault en Dacia u tegemoet. U waant zich direct in de wereld van Renault en Dacia in combinatie de bekende Arend Auto service. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, occasion of bedrijfswagen, bij Arend Auto bent u aan het juiste adres. Komt u voor reparatie of onderhoud? Neemt u dan gerust plaats in de rustige wachtruimte waar u gebruik kunt maken van de gratis Wifi, of gewoon de krant kunt lezen op een van de aanwezige ipads onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Voor meer informatie of gewoon een praatje staan onze medewerkers voor u klaar.

Serviceadviseur Dennis van der Schoot vertelt trots over zijn nieuwe werkplek. “Met onze nieuwe werkplaats, waarin alle nieuwste technieken voorhanden zijn, kunnen wij klanten optimaal bedienen. Onze monteurs zijn trots op hun nieuwe werkomgeving!” Of het nu gaat om een reparatie, onderhoud, APK of andere werkzaamheden. Bij Arend Auto is iedereen en elk merk van harte welkom.

Een vestiging met alle producten en diensten onder één dak, wat betekent dat nog meer? Bas Hessels: “Wat veel klanten nog niet weten, is dat we naast dit alles zéér scherp geprijsde verzekeringen en financieringen bieden, passend bij uw huidige levenssituatie. Al uw mobiliteit kunt u op deze manier bij ons onderbrengen. Ook bieden we zowel zakelijke als private leasing. Dat laatste is gewilder dan ooit, mede omdat werkgevers hun medewerkers vaker een mobiliteitsbudget mee geven zodat men het vervoer zelf kan invullen.‘’

content-image content-image content-image

De opening van deze nieuwe vestiging betekent dat Arend Auto Oisterwijk verhuist naar de nieuwe locatie. Voor klanten uit de regio Oisterwijk biedt Arend Auto een terugbreng service aan. “Het is echt de moeite waard om naar Tilburg te komen. De reistijd is vanwege de goede bereikbaarheid nauwelijks toegenomen terwijl we in het nieuwe pand onze klanten beter van dienst kunnen zijn.” vervolgt Bas Hessels.

Komt u een kijkje nemen aan de Kraaivenstraat 30 te Tilburg? U bent van harte welkom. Proef een warm welkom met een Brabants accent bij Arend Auto Tilburg! Wij staan graag voor u klaar.

delen