sluiten

Gendersteyn houdt gasten vitaal

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit? In het groen ontspannen we namelijk makkelijker, we voelen ons prettiger en komen tot rust. Daarom is Golfclub Gendersteyn de ideale omgeving om te sporten, beslissen, vieren, promoten, netwerken, opleiden en ontspannen.

Golfclub Gendersteyn in Veldhoven is een van de zes Burggolf locaties waar het team zich inzet voor allerlei events in de natuur. Manager Jentien van Pel: “Golf spelen in welke vorm dan ook ligt het meest voor de hand, maar we kijken graag verder dan het gebruikelijke. Hoe heerlijk is het om buiten te vergaderen, team buildings activiteiten te organiseren of een gezellig personeels- of familiefeest te geven. Je kunt hier ook heerlijk wandelen. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de golfclub. We hebben een van de mooiste terrassen van Veldhoven, mede dankzij de prachtige omgeving. We delen al dat moois graag met zoveel mogelijk mensen.”

Chef kok Barry van Mun en zijn team staan bij Golfclub Gendersteyn garant voor een vitale keuken. “We kunnen bijna alles. Behalve een mooie menukaart voor lunch, borrel en diner, denken we graag mee om jouw activiteit en gasten met goed eten en drinken te omringen. Gewoon per gerecht uitgeserveerd aan tafel, een sharing dinner, een walking dinner, een barbecue, fingerfood of een combinatie van dat alles. We bereiden het graag.”

 Wil je de Netwerk Contactavond van maandag 11 maart 2019 fris beginnen? Doe dan mee met de clinic of loop 9 holes voor het diner.

Inschrijven voor Mini Netwerk Contactavond Maandag 11 maart

 

delen