sluiten

Experience Center toont hele gamma e-bikes Gazelle

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Nederland fietsland! ´Slechts´ 22,5 miljoen fietsen rijden of staan er in ons land. Dertig procent van de fietsen die momenteel wordt verkocht heeft elektrische ondersteuning. Gazelle speelt in op de actualiteit en heeft een groot Experience Center geopend in Waalwijk. De elektrische fiets staat er centraal.

Gazelle, u weet wel van Piet Pelle, hecht veel waarde aan goede voorlichting. Voorlichting, die leidt naar een op alle fronten passende fiets. Om de juiste keuze te kunnen maken, is een bezoek aan het Experience Center meer dan de moeite waard. In alle rust kunnen fietsliefhebbers zich daar oriënteren op het Gazelle-aanbod elektrische fietsen. Alle 25 e-bike-modellen zijn aanwezig. Bovendien weet het team van Gazelle specialisten alle ‘ins and outs’ van elektrische fietsen. Ook bieden zij, rondom het Experience Center, de mogelijkheid fysiek met de elektrische fietsen kennis te maken. Men gaat met de klant in gesprek, wetende waarvoor de consument zijn/haar fiets gaat gebruiken en koppelt daaraan de karaktereigenschappen van de elektrische Gazelles. Denk aan de keuze van een voor- of midden motor. De wijze van afmonteren.

Het is voor de fietser op zoek naar een passende elektrische fiets een aanrader om het Gazelle Experience Center te bezoeken. Voor de fietsenwinkel in stad en dorp, vormt het Experience Center een aanvulling in de samenwerking. Voor een dealer is het ondoenlijk om het gehele Gazelle-assortiment in de winkel te presenteren. De line-up van Gazelle kenmerkt zich door zo’n 1200 variabelen, van model tot motor en van framemaat tot kleur. Kennismaken en voorlichting geven staan in het Experience Center Waalwijk centraal. “Vanzelfsprekend worden geïnteresseerden doorverwezen naar de dealers, die hier met regelmaat hun blik komen verruimen.” Om alle innovaties nog een extra te onderstrepen staat in het Gazelle Experience Center ook de concept Gazelle No.1 – de Fiets van de Toekomst - die in samenwerking met het designbureau van de Italiaan Giugiaro is ontwikkeld. Gazelle heeft behalve Waalwijk ook Experience Centers in Groningen en Amersfoort.

delen

Gazelle Experience Center