sluiten

Care for Ever en Krachtige Jij, dé vitaliteitsboost voor ondernemer en onderneming

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Uit ervaring weten ze hoe het is als je batterij even helemaal leeg is. Nu zijn ze sterker en vitaler dan ooit en helpen ze anderen om dat ook te worden. De resultaten verbazen zelfs de grootste sceptici.

Mee leren leven?
Hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, vermoeidheid; veelgehoorde klachten in de praktijk van Hein en Rianne. “Het zijn vaak het soort klachten waarvan gezegd wordt ‘je moet er maar mee leren leven’”, legt Hein uit. “De mensen die bij ons komen zijn vaak gevoeliger dan anderen. Dat is geen ziekte of stoornis, maar een karaktertrek,” vult Rianne aan. “Als je weet hoe je ermee om moet gaan, is het geen last maar juist een voordeel.”

De 2.0 versie van jezelf
Hein en Rianne hebben een droom: iedereen de beste kwaliteit van leven geven. Of zoals zij het zelf zeggen: ‘De 2.0 versie van jezelf worden’. Zonder klachten en met de kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt, ook op het zakelijke vlak. De mensen die zij helpen zijn dan ook opvallend vaak ondernemers. Hein helpt hen door pijn weg te nemen en er kracht voor in de plaats te geven en Rianne geeft hen helderheid in zakelijke vraagstukken. Zo vullen zij elkaar perfect aan.

Ook voor nuchtere mensen
Zweverig? “Nee hoor”, zeggen ze stellig. “Alles is energie. De vraag is alleen hoe je die in je voordeel gebruikt. Wij kunnen je daar bij helpen zodat je weer krachtig en vitaal in het leven staat, zowel persoonlijk als zakelijk.” En dat werkt ook voor nuchtere mensen.

delen

HeinenRianne

careforever.net/ Lees meer >