sluiten

Werken aan vitaliteit met BurgGolf Gendersteyn

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Met één lidmaatschap zes golflocaties, 165 holes en 300 businessclubleden binnen handbereik. Dat vind je alleen bij BurgGolf. De BusinessClub van BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven verwelkomt steeds meer leden. Dankzij het veelzijdige programma en brede netwerk melden zich ook regelmatig ondernemers die niet golfen. Dat zorgt voor een gemêleerd gezelschap. Ook het BurgGolf vitaliteitsprogramma trekt de aandacht.

Manager Sales & Events Evianne Bouw en General Manager Jentien van Pel bouwen gestaag aan de kwaliteit van evenementen en tours voor businessclubleden. ‘De dames van de golfbaan’, zoals ze in de regio bekend staan, werken bewust veel samen met andere netwerken en partijen die meerwaarde bieden voor hun leden. Zo organiseren ze vier Business Tours op Gendersteyn, de jaarlijkse Relatiedag voor alle 300 businessclubleden, georganiseerde bezoeken aan het KLM Open en voetbalwedstrijden, in combinatie met een rondje golf. Het zijn dagen waarop Evianne en Jentien alles uit de kast halen om de businessclubleden en hun gasten in de watten te leggen. Jentien: “We willen dat ze het goed hebben bij ons en er ook zakelijk voordeel uithalen. Dat gebeurt. Ze zijn hecht met elkaar. Betere ambassadeurs kunnen we ons niet wensen.”

Evianne: “Het vitaliteitsprogramma biedt ons de kans om kennis maken met golf te combineren met werken aan vitaliteit. Van golfen word je namelijk heel fit! Bewegen in een groene omgeving heeft een bewezen positief effect op vitaliteit. Met ons maatwerkprogramma bieden we werkgevers en hun medewerkers de ideale setting en activiteiten om op een ontspannen en leuke manier aan vitaliteit te werken. Zo creëren we een win-win situatie voor werkgevers, hun werknemers én BurgGolf Gendersteyn. We ontmoeten graag nieuwe, enthousiaste mensen op onze mooie golfbaan.”

Save the date! Vrijdag 11 september BurgGolf Charity Cup voor Kika

Aanmelden Brabants Netwerkdiner in het groen maandag 6 juli

delen