sluiten

Bij twijfel over vertrouwen op Condor Recherchebureaus bouwen

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Het voorgevoel van hun klanten dat er iets niet klopt, wordt door Condor Recherchebureaus eigenlijk altijd bevestigd. Er zijn, vaak al langere tijd, vermoedens van diefstal, fraude, oplichting of iemand is wel verdacht lang en vaak ziek. Door slim en doelgericht rechercheren leggen de experts van Condor Recherchebureaus vlot bloot waar je geld wegloopt.

Je wilt je medewerkers graag vertrouwen, maar de praktijk leert helaas dat dat niet altijd kan. Vaak geldt: De gelegenheid maakt de dief! Iemand probeert eens wat, komt ermee weg en wordt steeds brutaler. Zoals de medewerker die zich ieder jaar zo’n anderhalve maand ziek meldde, met rugklachten. Uit onderzoek van Condor Recherchebureaus bleek dat hij in die periode elders bouwklussen aannam. Dat heeft hij vijftien jaar zo gedaan. De kostenpost voor zijn werkgever was enorm. Daarbij valt de investering in het werk van Condor Recherchebureaus echt in het niet. Ook in minder extreme gevallen verdient die investering zich snel terug. Vooral als het Condor-team op tijd wordt ingeschakeld. Onderzoek gebeurt vakkundig, vertrouwelijk en discreet. Blijkt er niets aan de hand, dan is dat een prettige meevaller.

Ook als het om beveiliging gaat, levert een check door Condor Recherchebureaus vaak verrassende inzichten op. Dan blijkt menselijk gedrag de hoge investering in beveiligingsmiddelen- en maatregelen volledig te niet te doen. Bijvoorbeeld omdat poorten, deuren en slagbomen open blijven staan en badges aan derden worden uitgeleend. Dan is het hoog tijd het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te verhogen.

Condor Recherchebureaus is als gecertificeerd particulier onderzoeksbureau (POB 1460) vanuit Eindhoven en Amsterdam actief op nog veel meer terreinen. Benieuwd wat we voor jou als ondernemer, advocaat of particulier kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

delen