sluiten

Van Helderen Sneltransport

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Wil je iets met spoed geleverd hebben, bijvoorbeeld omdat een fabriek stilligt omdat een computeronderdeel ontbreekt, dan kom je al gauw uit bij een sneltransporteur als Van Helderen Sneltransport. “Als een klant belt, staan we binnen een halfuur voor de deur om te laden”, zegt eigenaar Harald van Helderen.

Niet standaard
Computeronderdelen voor datacenters, medische artikelen, kozijnen, brandwerende deuren, lampen; wat het ook is, Van Helderen Sneltransport zorgt ervoor dat de goederen snel en zonder tussenstop op hun bestemming aankomen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Voor zulk soort klussen is Van Helderen Sneltransport 24/7 bereikbaar. “Voor een klant rijden we bijvoorbeeld wekelijks in een straal van 400 kilometer vanaf Tilburg, naar plaatsen als Hamburg en Parijs”, vertelt Harald. Zakenpartner Thorvald Sistermanns vult aan: “Klanten schakelen ons in voor alles wat niet binnen standaardvervoer valt. Vanwege tijd, maar ook om de waarde of specificaties van de vracht. We doen ook geconditioneerd vervoer en vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR).” 

Samenwerking
Sistermanns is de eigenaar van Sistrans dat net als Van Helderen in het sneltransport zit. De twee bedrijven werken al zeven jaar nauw samen en opereren vanuit hetzelfde pand. “Samen sta je gewoon sterker”, zeggen ze daarover. Die samenwerking bevalt zo goed dat de banden nog nauwer aangehaald worden. Pasgeleden schaften ze hun eerste gezamenlijke vrachtwagen aan. Binnenkort gaan ze als één bedrijf verder. Voor klanten verandert er overigens niets. Service en snelheid blijven zoals die altijd al waren: prima in orde.  

delen

Van Helderen Sneltransport

vanhelderensneltransport.nl/ Lees meer >