sluiten

Wijnstra Catering ontzorgt ook op locatie

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Wijnstra Catering mag dan de Philharmonie en NK Harmonie als thuisbasis hebben, het team is steeds vaker als cateraar te vinden op grote partijen en evenementen. Zo werd onlangs op de Biënnale Brabant 2019 in de Koepelhal in Tilburg meer dan twee weken een visitekaartje afgegeven.

Tijdens de belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting bewees Wijnstra Catering zich niet alleen als horecapartner, het bedrijf tekende voor de complete ontzorging. Ook de spelerspresentatie van eredivisionist Willem II ten overstaan van sponsors en media werd onlangs met verve ingevuld. “We worden steeds vaker gevraagd om buiten onze ‘traditionele’ dienstverlening zorg te dragen voor de organisatie van een evenement. Van horeca tot aankleding en entertainment.” Edwin Wijnen en Arne Verbaten geven tekst en uitleg. Ze vertellen dat zakenpartner Maurits van Stralen heeft gekozen voor een andere uitdaging buiten de horeca en dus buiten Wijnstra Catering. “We blijven doen waar we goed in zijn, opdrachtgevers van dienst zijn op het gebied van horeca en al wat daaraan is gelieerd.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

De veelzijdigheid van de cateraar is te beleven in de Phil, zoals De Philharmonie in de volksmond wordt genoemd, en De Harmonie in het hart van de stad. Edwin Wijnen: “Wij kunnen gezelschappen aan van 50 tot 550 gasten. De zalen kunnen apart maar ook aaneengesloten worden ingezet.” Mede-eigenaar en chefkok Arne Verbaten spreekt met zijn smaakcombinaties de gasten dagelijks aan. “Zonder extreem te worden, ik heb een klassieke inslag, maar blijf wel innoveren op culinair vlak.” “Centraal staat hier elke dag gasten of hun gasten verrassen”, zegt Kiki Verbaten van Wijnstra-sales. Dat kan hier in de Phil zijn of in De Harmonie maar dus ook bij de opdrachtgever/-geefster thuis of in zijn of haar bedrijf.” De Philharmonie is gevestigd aan Oude Goirleseweg 167 (tegenover Koning Willem II Stadion) en De Harmonie aan de Stationsstraat 26 (loopafstand Tilburg Centraal), allebei in Tilburg.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 13 januari

De Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg
T 013-8200399
info@philharmonietilburg.nl
www.wijnstracatering.nl

delen