sluiten

Thomwerk matcht de juiste mensen voor een langere tijd

terug naar alle artikelen

image

We spraken Ron Hanssen op een zonnige herfstdag. Ron is directeur van Thomwerk, een intermediair voor ‘mensen die iets met hun handen kunnen’. Zojuist is Ron op bezoek geweest bij Pay for People, de backoffice partner van Thomwerk.

De persoonlijke aanpak van Thomwerk
“Ik ben onderweg naar het huis van de kandidaat. Dat doe ik altijd. Ik wil de persoon leren kennen en ervaring heeft me geleerd dat ik daar het snelst achter kom als ik bij de kandidaat thuis afspreek. Ik neem daar graag de tijd voor, een goede match maken heeft tijd nodig. Dan neem ik mijn laptop mee en kan ik ter plekke iemand voorzien van een cv en de kandidaat voorstellen bij mijn opdrachtgever.”

Snel aan het werk na een match
“Tijdens het gesprek met de kandidaat maak ik meteen duidelijk dat ik met een betrouwbare HR-dienstverlener werk waar de kandidaat op de loonlijst komt te staan. Dat vinden kandidaten ook fijn. De grootte van Pay for People garandeert een aantal dingen waar ik vrolijk van word. Ik kan mijn kandidaten die per week uitbetaald willen worden, garanderen dat zij elke week hun salaris ontvangen. Als de kandidaat en de opdrachtgever een match zijn, kan hij snel aan het werk. Daar gebruik ik het IT-platform van Pay for People voor.”

 Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Kennispartner met onafhankelijk IT-platform
Wij spraken de vaste contactpersonen van Thomwerk bij Pay for People. “Celine is mijn rechterhand, Nils houdt me op de hoogte van de zaken waar ik geen tijd voor heb. Bijvoorbeeld over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en de nieuwe CAO voor Uitzendkrachten. Daar ontzorgen ze me in als kennispartner zodat ik tijd heb voor de kandidaten die ik match.” Celine Brasz, client support medewerker: “Ik heb Ron ook vaak aan de lijn om dingen voor hem in ons platform voor intermediairs te zetten. Die klantspecifieke dienstverlening is voor iedere klant anders, maar Ron heeft echt een gunfactor omdat hij altijd netjes en beleefd blijft. Wat hij doet is echt knap. Hij tovert de mensen overal vandaan. En niet de minste want hij vindt goede schoonmakers, schilders; eigenlijk alles waar echt vraag naar is. Het mooie is dat die mensen ook een langere tijd bij een opdrachtgever werken. Dat zegt wel wat.”

Thomwerk groeit hard
Nils Lambermont, relatiemanager Pay for People, is net zo positief over de persoonlijke aanpak van Hanssen. “Ik kan me ons allereerste gesprek nog herinneren, aan de keukentafel bij Ron thuis. Die persoonlijke band die wij hebben, heeft hij ook met de mensen die hij matcht. Dat zijn goede mensen. Dat merk ik bijvoorbeeld aan de gesprekken die we namens Thomwerk en Pay for People hebben met nieuwe opdrachtgevers. Vaak zitten we dan samen aan tafel met zo’n nieuwe partij. Ron legt dan uit hoe hij de juiste kandidaten vindt. Vanuit de expertise van Pay for People kan ik uitleggen hoe het bijvoorbeeld zit met het overnemen van de flexkracht na bijvoorbeeld 1054 uur. In dat traject zitten we met diverse opdrachtgevers waar Thomwerk nieuwe uitzendkrachten gaat plaatsen.”

delen

Thomwerk

www.thomwerk.nl Lees meer >