sluiten

Remoticom wint Junior BOV-Trofee 2019

terug naar alle artikelen

image

In het kielzog van Avec ging Remoticom van Joost van der Velden, eveneens uit Tilburg, er vandoor met de Junior BOV-Trofee, de talent award voor bedrijven die in de eerste vijf jaren van hun bestaan een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten. 

Dit jaar is er, in tegenstelling tot voorgaande jaren voor gekozen om ook van de Junior BOV-Trofee een juryprijs te maken. Een speciaal voor de Junior BOV-Trofee samengestelde vakjury verkoos Remoticom als de grote winnaar voor de andere finalisten Propeaq en Stapelfinancieringen.

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Het thema van de Junior BOV-Trofee was dit jaar gelijk aan die van de BOV-Trofee zelf namelijk: ‘Een toekomst met historie’. Een thema wat perfect paste bij een met goud omrande 20e editie.

De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee levert voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio op.

Tekst: Roel Rens
Foto: Arlette van Eck | Pulles & Pulles

delen