sluiten

Prise d’Eau Golf en Bonheur Horeca Groep een perfecte match

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

De combinatie sport en zaken doen, is bij Prise d’Eau Golf al 25 jaar een succes. Sinds het aanhaken van Bonheur Horeca Groep in 2010 is de match tussen sport en Bourgondische gezelligheid verrijkt.

Monica Lammers (Prise d’Eau Golf) en Mitch van Helvert (Bonheur Horeca Groep) ervaren dagelijks dat elke golfervaring op de 27-holes baan of Par3-baan, gepaard gaat met een bezoek aan de Gasterij van Prise d'Eau Golf. Van ontbijt, tot diner, tot borrel tot baancatering. Golf en horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De accommodatie is veelzijdig en reikt verder dan het terras en de bar/het restaurant”, zegt Mitch. Monica vult aan: “We hebben hier prachtige faciliteiten voor feestelijke momenten maar centraal staat hier de golfsport en de golfaccommodaties zijn het hele jaar open.”

Op de overdekte en verlichte driving range is ook ’s avonds volop activiteit. Golfclinics gaan nauw samen met de horeca; één uur golfclinic met vrienden/collega’s/teamgenoten inclusief twee drankjes en een borrelplankje beleef je al voor 35 euro.” Als het optimaal benutten van onze locatie noemt Monica de Hoppenbrouwers-, Willem II- en Feyenoord-golfdag waarbij golf en horeca hand-in-hand samengaan. Maar ook samenwerking tussen Prise d’Eau Golf en opleider Kenneth Smit wordt onderstreept.

Mitch: “We beschikken hier over drie vergaderzalen en een hoogwaardige business lounge.” In de Gasterij en de aangrenzende (vergader)ruimten vinden zowel golfers als niet-golfers het hele jaar hun weg tijdens feesten, vergaderingen, bijeenkomsten en/of conferenties. Ook passanten op de fiets of met de auto waarderen het (verwarmde) overdekte terras en de hoogwaardige service van het horecapersoneel.

Dat er op de golfbaan goed zaken te doen is, blijkt uit de verschillende businessclubs zoals de Golf Business and Beers, een eigen initiatief van Prise d’Eau Golf, waarbij Tilburgse ondernemers samen komen om te ondernemen, ontmoeten en ontspannen. Combineer dat met het Bourgondische karakter van beide partners en het is duidelijk dat de golfaccommodatie aan de Gilzerbaan meer biedt dan de uitdaging ‘hole in one’.

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 9 maart

delen

Prise d'eau Golf

www.prisedeau-golf.nl Lees meer >