sluiten

Je kunt meer doen met een Zuyderleven pensioen

Fotografie: Else Loof

Tekst: Jet Donkers

terug naar alle artikelen

image

Al jouw financiële zaken blijvend goed geregeld, ongeacht de levensfase waarin je zit. Zowel voor ondernemers als particulieren. Helderheid door eenvoud, daar staat Zuyderleven voor. “Bij Zuyderleven willen we graag weten wat jouw dromen zijn als ondernemer, als mens. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen we je jouw dromen te realiseren en uitdagingen op te lossen. Onze financiële diensten en producten sluiten daar naadloos op aan.”, vertelt Will Smit, partner en pensioenspecialist bij Zuyderleven Groep.  

Persoonlijke aandacht van Z t/m A
Zuyderleven Groep is een brede financiële dienstverlener met alle specialismen onder een dak. “We denken in jouw lifecycle, niet in producten maar in toegevoegde waarde. Stel, je bent ondernemer en het is tijd voor een nieuw of eerste bedrijfspand, of de pensioenvoorziening van nieuwe medewerkers moet georganiseerd worden. We staan dan naast jou op die route die naar jouw droom leidt. Op welk kruispunt jij ook staat, wij staan daar ook, om proactief met je mee te denken vanuit jouw (groei)ambitie.”

Z-Life. Dan weet je het zeker
Juist omdat we veel van je weten (maar natuurlijk nooit meer dan jij wilt) denken we met je mee vanuit je dromen. Z-Life ontzorgt op alle voor jouw relevante financiële gebieden: verzekeringen, financiering, pensioenen of het kopen van een huis. Proactief, passend bij jouw behoeften en persoonlijke situatie. Professioneel, transparant en betrouwbaar. Levenslang. Dan weet je het zeker.

Z-Life powered by …
Als ondernemer doe je veel om verzuim, uitval of arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Daarnaast lever je een wezenlijke bijdrage aan het pensioen van jouw mensen. “Met Z-Life powered by bieden we jouw organisatie een geïntegreerd concept. Met een uniek dashboard geef je medewerkers inzicht in wat je als werkgever allemaal voor ze regelt. Bovendien kunnen we op individueel niveau ook meedenken in de persoonlijke dromen en dit weer afstemmen op de financiële doelen. Door communicatie aan de voorkant kunnen we drie stappen vooruit denken. Dit brengt rust en vergroot enorm het bewustzijn over wat jij als werkgever allemaal doet.” Elk jaar maken we samen met jouw mensen opnieuw de balans op. Dat is goed werkgeverschap dat mensen aan je bindt. Kortom, je kunt meer doen met een Zuyderleven pensioen.

Ontzorgen
Als werkgever is voor jou bovendien alles spot on, tot achter de komma, geregeld. Vanuit jullie eigen salarisadministratiesysteem wordt alles ingeregeld. Communicatie met betrokken verzekeraars vindt automatisch plaats door een online beveiligde koppeling. Dit bespaart veel tijd, invoerwerk en verkleint de kans op fouten maximaal. Hoe heerlijk is dat?! En dan heb je ook nog via het werkgeversdashboard alles compleet in één overzicht, kun je eenvoudig rapportages draaien en proefberekeningen maken.

Lifecycle denken
Het lifecycle denken zit in onze haarvaten en in onze processen. Hierdoor lopen we voorop in de markt en kunnen we bijdragen aan jouw ambities, blijvend ontwikkelen, problemen voorkomen of adequaat oplossen en dromen realiseren. Vertel ons jouw dromen en maak kennis met onze persoonlijke en doordachte aanpak.

Zuyderleven, dan weet je het zeker. 

delen

Zuyderleven Groep

www.zuyderleven.nl/ Lees meer >