sluiten

Ieder evenement is een première

Fotografie: Else Loof

Tekst: Jet Donkers

terug naar alle artikelen

image

Het Chassé Theater is een ware blikvanger in Breda, ontworpen door architect Herman Hertzberger. Gasten worden bij binnenkomst verrast door de veranderlijke vormen van de theaterstraat: een langgerekte ruimte, overdekt door het metershoge golvende dak, met loopbruggen en balustrades. “Alle wegen komen uit in de open theaterstraat, het kloppend hart van het theater. Het is zien en gezien worden. Dat is wat zakelijke gasten ook zo aanspreekt bij het Chassé Theater,” vertelt Jacqueline Verschoor, relatie-management & sales zakelijke markt.

Chassé Theater Breda
Het Chassé Theater is dé locatie voor zakelijke events, in het hart van de Benelux. Congressen, theaterarrangementen, een kick-off, productpresentaties en bedrijfsfeesten vinden hier plaats. “Jaarlijks hebben we een strakke programmering met gemiddeld 400 theatervoorstellingen en 5000 filmvertoningen. Daarnaast vinden er zakelijke evenementen plaats van 20 tot 2000 personen.”

Zakelijke events
Binnen het theater hebben we een vast zakelijk team, dat met hart en ziel werkt om verwachtingen telkens weer te overtreffen. “Een evenement is net als een première. Alles is tot in de puntjes georganiseerd, de rode loper ligt (spreekwoordelijk) uit voor jouw gasten, er heerst een fijne sfeer en alles staat op scherp”, vertelt Jacqueline gedreven. “Wanneer je een evenement bij ons organiseert krijg je altijd je eigen vaste aanspreekpunt, van begin tot uitvoer. Prettig geregeld dus.”

Verrassende oplossingen
“We zijn geen standaard evenementenlocatie, daarin zit juist de creativiteit. Alle ruimtes zijn in principe beschikbaar. Van theaterzaal, foyers, restaurants tot en met het backstage gebied. Met out-of-the box denken krijgt elk event bij ons een bijzondere invulling. Wij stralen als jouw gasten met een tevreden gevoel ons ‘huis’ verlaten.” 

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 27 januari

Chassé Theater
www.chasse.nl/zakelijk
T 076-5303145
evenementen@chasse.nl

delen