sluiten

Helmond maakt kennis met Netwerk Brabant

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

De lente is langzaam aan het beginnen en chef-kok Richard Claassen van Stay for Dinner – catering op locatie, kijkt er al met plezier naar uit. Op maandag 20 april 2020 nodigt hij leden en gasten van Netwerk Brabant aan tafel in Helmond. Speelveld: de businessclub in het SolarUnie Stadion van Helmond Sport.

Zijn gasten genieten van de smakelijke en mooie gerechten en Richard geniet van zijn gasten. “Ik krijg veel energie van de positieve reacties op wat we presenteren en serveren. Daarom bedenk en bereid ik niet alleen gerechten, ik serveer ze ook graag mee uit. Dan hoor ik uit eerste hand hoe alles bevalt. We doen met Stay for Dinner namelijk meer dan koken. Cateren op locatie betekent ook zorgen voor een sfeervol aangeklede ruimte, mooi gedekte tafels en vriendelijke bediening. We brengen alles en iedereen mee en laten de locatie na afloop weer keurig achter. In combinatie met de hoge kwaliteit, luxe catering die we bieden, is dat wel ons onderscheidend vermogen.”

“Voor de businessclub van Helmond Sport cateren we vaker de luxe hapjes dus 20 april is een beetje een thuiswedstrijd. Ik heb algemeen directeur Leon Vlemmings gevraagd kort te vertellen over de ontwikkelingen die de club doormaakt. Dat doet hij graag, dus hij schuift ook aan. Verder krijg ik net zo’n enthousiaste reacties vanuit andere netwerken waar ik lid van ben. Die hebben 20 april 2020 al in hun agenda gezet. Zo snijdt het mes aan twee kanten: smakelijk eten en tegelijk nieuwe zakelijke contacten leggen. Dat pakken ze goed aan bij Netwerk Brabant.”

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 20 april

Stay for Dinner
Vlierdensedijk 18, 5705 CK Helmond
M 06-28444840
info@stayfordinner.nl
www.stayfordinner.nl

delen