sluiten

Driessen Groep breidt familie verder uit

Tekst: Aldi van Lierop

Fotografie: Mark Arends

terug naar alle artikelen

image

Bij Netwerk Brabant hebben we de ambitie om onze leden en gasten steeds opnieuw te verrassen met smakelijke diners op bijzondere locaties. De Brainport Human Campus in Helmond is weer zo’n locatie. Het is een initiatief van Driessen Groep, in ruim 25 jaar uitgegroeid van familiebedrijf naar familie van bedrijven met een gezamenlijke passie: mens en werk verbinden in optimaal werkgeluk.

CEO Jeroen Driessen is terecht razend enthousiast over de jongste telg in de Driessen familie. Tijdens onze rondwandeling over de Human Campus ontstaat er door zijn verhaal en alles wat hij laat zien een levendig beeld van hoe je werkgeluk dagelijks kunt faciliteren. Alleen de inrichting van de gebouwen maakt al blij. Ze bieden stuk voor stuk een bijzondere en inspirerende werkomgeving voor de circa 500 medewerkers van Driessen Groep. Zoals het hoge, open en speels ingerichte Atrium met daarnaast De Brasserie. “De Brasserie vind ik de leukste ruimte in dit gebouw. Hier eten dagelijks zo’n 350 medewerkers, gratis. Dat doen we bewust. We zijn  de afgelopen jaren erg hard gegroeid en dan loop je het risico dat je elkaar kwijtraakt. Wanneer je zoals wij de ambitie hebt om als familie te opereren, dan moet je een omgeving creëren waarin mensen elkaar tegenkomen en blijven kennen. Op de campus ontmoeten en versterken we elkaar.”

“De centrale ruimtes in al onze gebouwen zijn ook beschikbaar voor events, productpresentaties en trainingen van andere organisaties. Hoe meer mensen we op de Human Campus over de vloer krijgen hoe liever we het hebben. Dus ik hoop op een hoge opkomst bij het diner van maandag 3 februari aanstaande.”

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw bedrijfsevenement of vergadering? Neem dan contact op met Peter Smits via 0492-506666.


Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 3 februari

Brainport Human Campus
Driessen Groep
Schootense Dreef 15, 5708 HZ Helmond
T 0492-506666
info@driessengroep.nl
www.driessengroep.nl/humancampus

delen