sluiten

De beste versie van jezelf met Branie & Bravoure

Tekst: Aldi van Lierop

terug naar alle artikelen

image

Je loopt rond met een fantastisch idee en wil anderen overtuigen mee te werken. Je staat voor een belangrijk sollicitatie- of verkoopgesprek. Je wilt een speech geven die echt impact heeft en nog lang onderwerp van gesprek is. Dat is precies wat Ilse Wouters je leert tijdens de training Branie & Bravoure. Een verhaal zo brengen dat je mensen in beweging zet.

De naam van de training spreekt boekdelen. Branie & Bravoure is voor mensen die van een uitdaging houden, die bereid zijn zichzelf en de manier waarop ze overkomen eerlijk onder de loep te nemen. “Er is geen krachtigere presentatie dan authenticiteit. Precies dat zet ik in het spotlight door je te leren acteren. Daarmee bedoel ik niet een ander karakter spelen dan jezelf, maar de beste versie van jezelf laten zien door theatertechnieken toe te passen. Ik vind het geweldig om mijn theaterervaring op deze manier in te zetten.”

De Ilse Wouters Academy is een echt theater, inclusief foyer, kleedkamers etc. en dat zorgt helemaal voor de ultieme spotlight-ervaring. “Onze trainingen zijn heel speels en praktisch, gericht op oefenen, oefenen, oefenen. Hoe zet je je lichaam in, hoe gebruik je je stem, welke emoties en beperkende gedachten zitten je mogelijk in de weg? En net zo belangrijk; hoe vertel je een goed verhaal, qua inhoud, opbouw en timing? We hebben veel lol, ook al zijn er genoeg ongemakkelijke en soms emotionele momenten. Daar werken we samen doorheen. Het is een machtig mooi gevoel om te ervaren dat je jouw publiek echt weet te boeien. Dan hoef je alleen het welverdiende applaus nog te incasseren.”

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner Maandag 2 maart i.s.m. Pure Food & Pure Taste

Ilse Wouters Academy
Sectie C, Daalakkersweg 2, Hal 8
5641 JA Eindhoven
T 06-2354 8979
info@ilsewoutersacademy.com
www.ilsewoutersacademy.com

delen