sluiten

Avec wint BOV-Trofee 2019

terug naar alle artikelen

image

De BOV-Trofee 2019 is een prooi geworden voor het Tilburgse Avec van Stefan Lanslots. Dit jaar vierde de BOV-trofee met het thema ‘Een toekomst met historie’ haar 20-jarig jubileum. Binnen dit thema werd de ondernemersvisie van Lanslots door de vooraanstaande vakjury net verkozen boven die van Ron Haans en Koen Wouters van First Impression (Tilburg) en Bert van Loon van WeedControl (Waalwijk). Tijdens de awardshow in Theaters Tilburg nam Avec de prijs in ontvangst onder het toeziend oog van 740 gasten en presentator Rob Kamphues.

Een sprankelend Theaters Tilburg vormde een bijzonder decor voor een uitgebreid diner van gelegenheidsrestaurant Brutal Love. Vervolgens kreeg het publiek in het theater een inhoudelijke vogelvlucht langs de drie finalisten voorgeschoteld met interviews, visuele hoogstandjes en bijzondere acts. Dit alles uitmondend in het hoogtepunt van de avond: de uitreiking van de BOV-Trofee aan Stefan Lanslots van Avec. Daar kon tot slot nog op geproost worden met de winnaar zelf.

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar was ‘Een toekomst met historie’. Dit jaar werd de trofee voor de 20e keer uitgereikt. Een jubileumjaar met een gouden randje dus. De jury speelde daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten.

Tekst: Roel Rens
Foto: Arlette van Eck | Pulles & Pulles

delen