sluiten

Asperges op de Velden kijkt uit naar 6e editie

terug naar alle artikelen

image

Van 15 mei t/m 1 juni 2020 zal alweer de zesde editie van Asperges op de Velden plaats vinden. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land, in een unieke omgeving. Bijna 3 weken lang verrijst midden in de aspergevelden een stijlvol ingericht pop-up restaurant waar dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten.

Verhuizing van Nuenen naar Veldhoven groot succes

Van 2015 t/m 2018 heeft Asperges op de Velden plaats gevonden bij Raaijmakers Hoeve in Nuenen. In het kader van vernieuwing is het pop-up restaurant in 2019 verhuisd naar de velden van Aspergekwekerij John Kelders in Veldhoven. Een prachtige locatie met een wijds uitzicht over het Kempische landschap. Bertie vertelt enthousiast: “Naast het fraaie uitzicht, biedt deze nieuwe locatie ook alle benodigde faciliteiten voor onze gasten. Bij Raaijmakers Hoeve liepen we tegen ruimtegebrek aan en faciliteiten zoals parkeren. In Veldhoven kunnen onze gasten direct bij de entree van het restaurant parkeren en kunnen we dit eindelijk ook gratis aanbieden. Daarnaast hebben we veel meer ruimte waardoor we creatiever kunnen zijn in de opzet van het restaurant. Het is een stuk groter en indrukwekkender qua opzet geworden, maar nog altijd even intiem en sfeervol ingericht. Het restaurant heeft nu een waanzinnig terras wat aan drie zijden omringd is door aspergevelden. Mooier wordt het niet! In 2020 ontvangen wij onze gasten dan ook graag weer op onze geweldige locatie in Veldhoven.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Top-chef dagen

Het inmiddels regionaal bekende evenement biedt elk jaar weer een uitgebreid en gevarieerd programma. Voor jonge en oude gasten, voor particulieren en zakelijke gezelschappen. Net als voorgaande jaren zullen toonaangevende (sterren)restaurants in het pop-up restaurant koken met de vers gestoken asperges van het land. Een greep uit de restaurants die zich gaan presenteren: het met een Michelinster bekroonde Wiesen uit Eindhoven, het veelbelovende Nastrium uit Helmond, het exclusieve Lugar uit Waalre en het klassiek-moderne Vandeijck uit Riethoven. Maak kennis met de verschillende keukens en de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergegerechten die alle zintuigen prikkelen. Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het culinaire team van Delicious at Home, onder leiding van Ralph van Kroonenburg, en Tommy’s keuken. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren worden traditioneel de familiedagen georganiseerd met allerlei activiteiten en professionele opvang voor de kleintjes.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Eigen evenement organiseren
Heeft u een jubileum, relatiedag, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of bijeenkomst voor een business club te organiseren? Krijgt u buitenlandse gasten die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en laten proeven? Ons openluchtrestaurant is op aanvraag volledig naar uw wensen en voor uw specifieke gezelschap in te vullen. Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie, vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met Bertie Klaassen via info@aspergesopdevelden.nl of 06-28101638. www.aspergesopdevelden.nl

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 18 mei

delen