sluiten

Zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen in een natuurlijke omgeving

terug naar alle artikelen

image

Vergaderingen, seminars, teambuilding of heisessies; bedrijven zoeken hiervoor maar al te graag naar een locatie die de verwachtingen overtreft. Joannes Hospitality biedt hiervoor twee bijzondere mogelijkheden: Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJDSERF in Westelbeers. Beide worden omringd door inspirerende natuur. Algemeen directeur Veronique van Bree vertelt enthousiast over de sfeer en de vele mogelijkheden.

Landgoed Huize Bergen in Vught
“Het hart van Landgoed Huize Bergen in Vught is het karakteristieke landhuis uit 1916. Omringd door een park van maar liefst 7,5 hectare met een vijver, oude bomen, lanen, wandelpaden en een prieeltje, is de rijke historie overal voelbaar. Het authentieke landhuis is huiselijk ingericht. Meteen bij binnenkomst valt de warme sfeer op. Dat geldt ook voor de elegante bijgebouwen. Zoals het Koetshuis, waar je kunt vergaderen, feesten en overnachten. De Bloembinderij, midden in het groen, is een mooie vergaderlocatie met veel privacy voor zakelijk overleg in alle rust.”

Hotel, zalen en restaurant
“Landgoed Huize Bergen beschikt over 90 hotelkamers, 15 vergaderzalen en een restaurant met een fijn zomerterras. De zalen hebben een capaciteit van 2 tot 160 personen. Het restaurant is ingericht als stijlkamer en is in trek voor lunches, diners en zakelijke ontmoetingen. Elk seizoen bereidt onze keukenbrigade de heerlijkste gerechten met ingrediënten uit de streek in combinatie met spannende smaken van over de hele wereld. Onze hotelkamers zijn comfortabel en sfeervol, heerlijk voor een weekend weg en ideaal voor een overnachting tijdens een zakenbezoek aan bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner Landgoed Huize Bergen maandag 21 juni

Landgoed Huize Bergen
Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught
www.huizebergen.nl

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

EIGENTIJDSERF in Westelbeers
“De sfeer van EIGENTIJDSERF in Westelbeers is weer heel anders dan die van Landgoed Huize Bergen, maar even kenmerkend voor de manier waarop wij onze gasten zich thuis laten voelen. Ook hier vinden we natuur in overvloed en is veel aandacht besteed aan de inrichting. EIGENTIJDSERF is een moderne, frisse locatie waar de bostuin van 7 hectare via de grote ramen overal zichtbaar is. Van gasten horen we terug hoe de omgeving positief bijdraagt aan de effectiviteit van hun meetings. Het is dan ook heerlijk om er een break te nemen en met frisse energie weer aan de slag te gaan.”

Bijzondere plekjes
“Het hoofdgebouw is ingedeeld in diverse gebieden met elk een eigen atmosfeer. De vergaderruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 140 personen. Ronduit uniek is De Spotter, een koepelvormig transparant gebouw aan het water. De bostuin heeft talloze bijzondere plekjes voor een inspirerende pauze, zoals werkkuilen en een moestuin. En wat te denken van een vergadering, heisessie of brainstorm in een hangmat onder de bomen? EIGENTIJDSERF serveert Bourgondische dagmenu’s met ingrediënten uit eigen moestuin. We hebben bovendien de mogelijkheid tot overnachting in een van de 70 kamers.”

Mogelijkheden
“Landgoed Huize Bergen in Vught ligt in de buurt van de uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch en is uitstekend bereikbaar. Westelbeers, waar EIGENTIJDSERF is gevestigd, ligt in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven. Extra bijzonder is het MVO-karakter. Opbrengsten van beide locaties komen namelijk ten goede aan ideële doelen, gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant. Bedrijven en organisaties nodigen we met plezier uit om te komen kijken en alle mogelijkheden te bespreken om hun bijeenkomst tot een succes te maken.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner EIGENTIJDSERF maandag 5 juli

EIGENTIJDSERF
Spreeuwelsedijk 9, 5091 KS Westelbeers
www.eigentijdserf.nl

delen