sluiten

"Een duurzame relatie wint altijd"

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Hotel Princeville is onderdeel van het familiebedrijf Van der Valk, gerund door de familie Wohrmann. “We hebben alles onder één dak”, vertelt Kees Zuidema, de trouwe werknemer van Hotel Princeville. “We zijn voor 75% een zakenhotel. Buiten de hotelkamers hebben we ook 24 vergaderzalen, een bar en een restaurant. Daarnaast liggen we ook nog eens aan de snelweg en dicht aan de grens bij België. Dat maakt ons de ideale locatie om samen te komen.”

Duurzame relaties: dat is pas slim ondernemen
..zegt Kees. “Ik ben iemand van de langetermijnrelatie. Het omgaan met mensen is altijd een rode draad in mijn carrière geweest. Ik heb een commerciële functie, maar zet eerlijkheid altijd op de eerste plaats. We hebben een vaste club met gasten die om die reden ook terugkomen. Bij ons weet je wat je kunt verwachten en dat schept vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat een duurzame relatie altijd wint.”

De nieuwe generatie
“Sinds kort zijn ook Lars en Jessica Wohrmann binnen het familiebedrijf aan het werk. Zowel vóór als áchter de schermen. Lars operationeel, loopt door alle zaken heen en zorgt dat alle pionnen op de goede plaats staan. Jessica is voornamelijk bezig met de marketing en toont hierin veel lef. Zo heeft ze bijvoorbeeld een Sinterklaas ingehuurd om brunches langs de huizen te brengen”, zegt Kees trots. “Vanaf januari gaan we ook weer renoveren en dan zijn we het nieuwste en hipste hotel van Breda.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 22 februari

Van der Valk Hotel Breda Princeville
Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda
T 076-5226055
www.hotelprinceville.nl

delen