Word lid

sluiten

Sparren met andere ondernemers inspireert

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen de uitkomst. Hou jezelf en jouw onderneming tegen het licht, om je bedrijf vanuit daar weer te laten groeien. Samen met 15 gelijkgestemde ondernemers, een ondernemerscoach en gastsprekers ga je aan de slag. Het doel: een duurzaam business model voor je bedrijf.

✓ Top trainers en gastsprekers ✓ Samen met gelijkgestemden ✓ Persoonlijke aandacht ✓ Focus en inspiratie ✓ Implementatie met begeleiding

Het programma is een samenwerking tussen Station88, Ondernemersadvies van de Gemeente Tilburg en Qredits. Er zijn al twee succesvolle edities geweest en er staat een derde op de planning. Gedurende zes weken één sessie per week.

Het lesprogramma

  • 6 groepssessies
  • Aansluitend 100 dagen zelfstudie.
  • 1 terugkomdag
  • Standaard tussentijdse begeleiding en individuele coaching sessies naar wens.

Inhoud lesprogramma
Les 1
   Waardepropositie
Les 2    Business Model Canvas
Les 3    Persoonlijke effectiviteit
Les 4    Branding, Zichtbaarheid, en Pitchen
Les 5    Digitale Marketing, klantbeheer
Les 6    Financieel, check je verdienmodel en voorbereiding het 100 dagen plan.

Locatie en wanneer
De eerste voorlichtingsbijeenkomst is op maandag 17 januari. Tijdstip van 19.00 uur tot 22.00 uur. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen vinden de sessies plaats in het inspirerende Station88,  Burgemeester Brokxlaan 12 te Tilburg, dan wel online. Het gaat om zes weken in januari en februari 2022, data worden nog vastgesteld. Het tijdstip is steeds van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Voor wie?

  • Ondernemers die ten minste een jaar operationeel zijn.
  • Je twijfelt over de toekomstbestendigheid van je onderneming
  • Je zou wel willen vernieuwen maar weet niet hoe.
  • Je wil meer rendement uit je onderneming halen.

Aanmelden
Wil je meer weten? Of je alvast aanmelden voor het lesprogramma (vol=vol)? Stuur een mail aan Ondernemersadvies@tilburg.nl

Quotes deelnemers
“De lessen zijn stuk voor stuk leerzaam en bruikbaar. Mijn inzicht in mijn bedrijfswaarde is enorm vergroot, je gaat terug naar je drijfveren en werkt heel praktisch en doelgericht aan de uitdagingen die er nog liggen.”

“Er wordt gewerkt met experts uit diverse vakgebieden en er is ruimte voor onderlinge inspiratie. Door de trainingsdagen creëer ik focus én rust om alle creatieve ideeën in mijn hoofd te categoriseren en om te zetten naar een volgende stap in mijn onderneming.”

 

delen

Gemeente Tilburg
www.tilburg.nl Lees meer >