Word lid

sluiten

“Plezier is ons belangrijkste ingrediënt”

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

“Plezier is ons belangrijkste ingrediënt”, zegt Nicky van Westenbrugge-van Boldrik over Hotel Parkzicht en Restaurant Thym by Parkzicht in Eindhoven. “De rust van de Genneper Parken zorgt voor een relaxte ambiance. De oprechte aandacht van ons gastvrije en gemotiveerde team doet de rest. Als onze zakelijke en particuliere gasten aangeven dat ze zich welkom voelen en genieten van de gezellige vibe en de authentieke smaken, is onze missie geslaagd.”

Huiskamersfeer
“Hotel Parkzicht en Restaurant Thym zijn gevestigd in een klassiek jaren-dertigpand in de stijl van de Delftse School. In de afgelopen jaren hebben we het interieur steeds verder aangepast aan de wensen van onze gasten. Hotel Parkzicht beschikt over nieuw ingerichte kamers met uitstekende voorzieningen. Het terras is ruim opgezet met veel groen. Het restaurant oogt bistro-chic en heeft een prettige akoestiek. Voor meer privacy en zakelijke meetings tot 30 personen hebben we diverse mogelijkheden. We ontvangen gasten uit alle windstreken, zoals medewerkers die projecten uitvoeren bij een van de vele bedrijven op de High Tech Campus. Die is hier slechts een paar minuutjes vandaan.”

“Als onze gasten aangeven dat ze zich altijd welkom voelen, is onze missie geslaagd”

Smaakvol
“Op de kaart van Restaurant Thym staan lekker veel herkenbare Franse klassiekers. Kom bijvoorbeeld zéker eens onze steak tartare of bouillabaisse proeven! Alle gerechten zijn ambachtelijk bereid en van hoge kwaliteit. Zoveel mogelijk maken we gebruik van streekproducten. Hierbij schenken we zeer betaalbare, écht heel fraaie wijnen uit onder andere Frankijk en Spanje. Onze sommelier vertelt daar met plezier over. De gasten van Thym worden heerlijk in de watten gelegd en kunnen zich dus volledig focussen op hun gezelschap en het verfijnde eten.”

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 7 maart 2022

Hotel Parkzicht/Restaurant Thym by Parkzicht
Alberdingk Thijmlaan 18, 5615 EB Eindhoven
T 040-2146640
thym@hotelparkzicht.nl
www.thym.nl  | www.hotelparkzicht.nl

delen