sluiten

Landgoed Ulvenhart Een plek voor inspireren en ontmoeten

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Van presentatie tot (meerdaagse) vergadering en van teambuilding tot netwerkborrel: Landgoed Ulvenhart biedt een inspirerende locatie midden in de natuur voor een ongestoorde focus. De oude herberg, schuur en boerderij die zich op het landgoed bevinden, zijn met veel liefde gerestaureerd. Ze lenen zich tegenwoordig uitstekend voor een plek waar mensen geïnspireerd raken en verrijkt worden door bijzondere ontmoetingen.

Haal alles uit je team
“Waar krijgt het team energie van? Waar gaat hun hart sneller van kloppen? Waarvoor komen ze elke ochtend uit bed? Dát zijn vraagstukken waar je bij Landgoed Ulvenhart mee aan de slag gaat”, vertelt Bart Welten, oprichter van het Landgoed. “Op onze locatie geven we mensen de ruimte om zichzelf, hun talenten en hun ‘plek in het bedrijf’ te ontdekken. En dat ook nog eens midden in de natuur. Het resultaat? Een samenwerkend team dat er weer zin in heeft om aan de slag te gaan.”

Ruimte, rust en natuur
“Op het landgoed kun je natuur beleven met een hoofdletter B”, vertelt Bart trots. “We hebben hier de ruimte om ‘elkaar te ontmoeten’. Onze gerestaureerde panden zijn transparant, waardoor je de zon, de bomen, het licht en de natuur intenser ervaart. En dat doet iets met mensen. Doordat we een ruimte bieden voor ontmoeting en uitwisseling, komen onze bezoekers vaak tot een inzicht. Je vertrekt altijd rijker dan je was. Dat beloof ik je,” sluit de oprichter van Landgoed Ulvenhart af.

Wil je vrijheid ervaren, geïnspireerd worden, inzichten krijgen en andere ondernemers ontmoeten? Sluit je dan aan bij het Brabants Netwerkdiner op maandag 31 januari 2022.

Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16-18, 4858 RL Ulvenhout
T 076-5616089
info@ulvenhart.nl
www.ulvenhart.nl

 

delen