Word lid

sluiten

Kookpunt Oisterwijk: culinair genieten in aansprekende ambiance

Fotografie: Else Loof

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Menige gast van het Brabants Netwerkdiner in april zal verbaasd opkijken bij het zien van het gloednieuwe Kookpunt Oisterwijk. Jurgen van der Steen en zijn vrouw Cindy tonen in de voormalige leestenfabriek aan niet alleen over gastvrijheid te beschikken en culinair de toon te kunnen zetten, maar ook kwaliteiten in huis te hebben om beleving een gezicht te geven.

Het pand, dat bestaat uit een oud en nieuw deel, en de inrichting verrassen in al hun facetten. "We kijken terug op een lang traject. Tijdelijk hebben we zelfs nog even op een 'tussenlocatie' gezeten. Och, ook dat was een uitdaging." Van der Steen en zijn vrouw zijn blij dat ze vanaf november vanuit het nieuwe pand hun culinaire aspiraties in volle omvang kunnen tonen. Koken staat centraal bij Kookpunt Oisterwijk. Maar ook genieten in een ambiance, die past bij de kwaliteiten van de kookbrigade van Kookpunt Oisterwijk, is essentieel.

Van die brigade kan de gast ook deel uitmaken tijdens kookworkshops in de moderne kookstudio. "Vaak gaan die sessies samen met wijnproeverijen." Verder richt Kookpunt Oisterwijk zich op luxe catering. "Business to Business maar ook de particuliere markt", duidt Van der Steen zijn doelgroepen. "Gezelschappen van groot tot klein." Centraal in de aanpak staan beleving, styling en presentatie. Het is dat wat de gasten van het Brabants Netwerkdiner in april mogen verwachten. "We gaan steeds uit van maatwerk en willen onze opdrachtgevers ook kennen. Of het nu gaat over catering, een diner of een kookavond in de studio, er passeert hier geen gast die niet eerst met ons over zijn of haar wensen heeft gesproken." Van der Steen wijst nog op de ligging van Kookpunt Oisterwijk: "Vijftig meter lopen van het station. Gezellig reizen met de trein na een avond vol culinaire uitdagingen."

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 11 april 2022

Kookpunt Oisterwijk
Schijfstraat 8, 5061 KB Oisterwijk
T 06-27138738
info@kookpunt-oisterwijk.nl
www.kookpunt-oisterwijk.nl

delen