Word lid

sluiten

“Het uitzicht over de Dommel verveelt nooit”

Fotografie: Geeke van Dijck

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Restaurant Bolwerk bevindt zich op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Het is half ingebouwd in de vestingwerken van de stad. Dat levert een bijzonder aanzicht op. Niet alleen vanaf de Sint Janssingel, maar zeker ook vanaf het water. Vanbuiten en vanbinnen ervaar je een fijn rustpunt om te zitten, te borrelen en te eten. Gastheer Robbert van Elk: “Restaurant Bolwerk is een heerlijke plek voor iedereen.”

Toegankelijk
“Restaurant Bolwerk is toegankelijk en prima bereikbaar. Je vindt ons aan de Dommel, in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het winkelgebied en het Centraal Station. Zowel binnen als buiten hebben we fijne zitmogelijkheden gecreëerd voor particuliere en zakelijke borrels, etentjes en bijeenkomsten. Hiervandaan vertrekken ook de sloepen voor een vaartocht over de beroemde Binnendieze. De atmosfeer binnen is prettig en licht. Het gezellige interieur, met restanten van de oude stadsmuur, spreekt veel mensen aan. En het uitzicht over de Dommel verveelt nooit.”

Uitgebreide keuze
“Bedrijven en hun medewerkers komen naar ons restaurant voor een gevarieerd ontbijt, lekkere lunch, informeel diner of afspraak met vrienden, collega’s of relaties. Onze betaalbare kaart biedt een uitgebreide keuze. Heel populair - en tevens uniek - is onze hotstone cooking. Onze gasten krijgen dan een eigen steen met een temperatuur van 380 graden Celsius. Hierop bereiden zij hun tonijn, tournedos of, tijdens het wildseizoen, hertenbiefstuk.”

Bijeenkomsten
“Voor grotere bijeenkomsten in de avonden biedt Restaurant Bolwerk volop mogelijkheden. Onze locatie biedt veel ruimte. Met plezier zorgen we voor een naar wens afgestemd arrangement. Ideaal voor bedrijfsfeesten en netwerken.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 16 mei

Restaurant Bolwerk
Sint Janssingel 25, 5211 DA Den Bosch
T 073-8882646
info@bolwerkdenbosch.nl
www.bolwerkdenbosch.nl

 

Tekst: Stefan Korthout
Foto: Geeke van Dijck

delen