Word lid

sluiten

Bottle Distillery is the place for lucky bastards

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Binnen een jaar na opening stonden ze op nummer 1 in de Trip Advisor, als leukste activiteit om in Eindhoven te doen: de Bottle Distillery. Gevestigd in de Melkontvangst op De Caai, het  voormalige Campina terrein. In dit monumentale gebouw distilleren Mark en Dianne Migchels op ambachtelijke wijze hun eigen gin, rum, wodka, beerbrandy en likeuren. Van scratch af aan, zelf samengesteld en met eigen grondstoffen. Een heel interessant proces, dat ze jou dan ook graag met eigen ogen laten zien én proeven natuurlijk! 

Dat kan tijdens een tour, proeverij of workshop waarin je zelfs je eigen gin maakt. Of tijdens een evenement, gewoon gezellig in de huisbar The Docks of op het terras. En ben je ‘verkocht’, dan koop je in de aanwezige slijterij gewoon een fles van je favoriet om mee naar huis te nemen. Of twee flessen, of meer…

Love at first sight
Sinds twee jaar zit Bottle Distillery aan het kanaal, het was liefde op het eerste gezicht. Een enthousiaste Mark: “Deze plek leent zich zo fantastisch voor alles wat we in gedachten hadden! Er zijn verschillende ruimtes, ook om je eigen bijeenkomst, evenement of private dining te organiseren. Van bijeenkomsten voor kleine en grote groepen tot volledige verzorgde feesten met meerdere ruimtes en eten en drinken. Onze eigen keuken biedt een beperkte kaart met verse kwaliteitsgerechten. En als je iets uitgebreiders wil, dan voorzien we daar zeker ook in. Alles is bespreekbaar en altijd met goede kwaliteit en oprechte producten. Wij geloven in maatwerk en willen dat iets precies zo wordt als jij in gedachten had: 100%!”

Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner i.s.m. Pure Food & Pure Taste maandag 7 februari 2022

Bottle Distillery
Kanaaldijk-Zuid 1D, 5643 TZ Eindhoven
T 06-40965899
info@bottledistillery.nl
www.bottledistillery.nl

 

delen