Word lid

sluiten

Bij Paviljoen Genneper Parken kun je letterlijk alle kanten op

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Paviljoen Genneper Parken heet iedereen welkom voor een drankje, lunch of diner. Bedrijfsleidster Daisy Bouchée: “Doordeweeks ligt de nadruk op zakelijke gasten. In de weekends komen gezinnen met kinderen naar onze speeltuin. We vinden het heel gezellig dat iedereen zich hier zo thuis voelt en vaker terugkomt.”

Heerlijk toeven
“Kom je voor een bijeenkomst, borrel of etentje met je medewerkers of zakenrelaties? Binnen en buiten is het heerlijk toeven. Paviljoen Genneper Parken ligt aan de rand van het park en is populair bij wandelaars en bij medewerkers van de High Tech Campus die even de benen willen strekken. Het levendige restaurantgedeelte heeft een rustige ruime serre met wat meer privacy. Buiten hebben we een paviljoen en meerdere terrassen. Ook van de midgetgolfbaan en de jeu-de-boulesbaan wordt veelvuldig gebruik gemaakt. Een gedeelte van het terras is overdekt, dus ook bij wat minder goed weer kun je droog en comfortabel zitten. Deze overdekte ruimte van 250 vierkante meter is ideaal voor feesten, borrels en bedrijfsdiners.”

Organiseren
“We serveren toegankelijke gerechten waar mensen blij van worden. Veel streekgerechten, eerlijke producten en alles dagvers op tafel. Op zakelijk vlak kun je bij Paviljoen Genneper Parken letterlijk alle kanten op. Het is een groot gebied, dus bijzonder geschikt voor teamactiviteiten tot zelfs enkele honderden personen. Ons restaurant is geheel of gedeeltelijk af te huren. Met plezier bedenken we leuke extra’s die je evenement nóg leuker maken, zoals een foodtruck en winterse dranken in de buitenlucht. Wie een grote of kleine bijeenkomst wil organiseren, is dus van harte welkom.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 4 april 2022

Paviljoen Genneper Parken
Antoon Coolenlaan 2A, 5644 RX Eindhoven
T 040-2524632
info@paviljoengenneperparken.nl
www.paviljoengenneperparken.nl

Foto: Seda, medewerker bediening

delen