sluiten

Een feest begint bij Soontiens Verhuur

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Van glaswerk tot verlichting, en in verschillende stijlen: van basic tot super-de-luxe. Twijfel je over wat je nodig hebt voor jouw party? Leg het voor aan Frank Soontiens en zijn team. Zij denken actief met je mee.

Extra toiletten
Partytenten, statafels en biertappen horen natuurlijk bij ieder feest. Dat zijn dan ook de artikelen die Frank Soontiens het meest verhuurt. Maar hij levert ook zaken die wat minder voor de hand liggen. Toiletvoorzieningen bijvoorbeeld. “Veel mensen die iets organiseren denken daar niet meteen aan, maar dat is wel iets wat je nodig hebt als je meer dan pakweg 50 gasten verwacht”, zegt Frank Soontiens. Alles kan eenvoudig online besteld worden, maar wie advies wil kan ook bellen of langskomen. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, dan heeft Frank Soontiens een tip: “We hebben ook complete feestpakketten. Daarin zit ruim voldoende van alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje.”

"Een feestje is altijd leuk"

Goedkoopste pilsje
Op de nieuwe locatie aan de Goirkekanaaldijk werkt Soontiens intussen hard aan een nog completer aanbod. De bovenverdieping van het pand wordt verbouwd tot feestpaleis waar kleine evenementen gehouden kunnen worden en de service is sinds kort uitgebreid met catering die grotendeels uit eigen keuken komt. En er is nog meer nieuws. “Ons streven was om het goedkoopste pils van Tilburg en omstreken te kunnen aanbieden”, vertelt Frank Soontiens. “Met Princen pils, dat we als enige in de regio mogen leveren, is ons dat gelukt. Een lekker pilsje tegen een laag prijsje, dat is pas feest.”

delen

Soontiens Verhuur

www.soontiens-feestverhuur.nl