sluiten

Arbeid-Optimaal als toegevoegde waarde

terug naar alle artikelen

image

VDT Advocaten in Tilburg introduceert Arbeid-Optimaal. Monja van den Berg en Brenda van Dinter, beiden Arbeidsrecht-advocaten: “We verrijken onze service voor ondernemers. Wij willen naast de ondernemer gaan staan en hem op een nog effectievere wijze van dienst zijn.”

Innovatie
Van den Berg geeft aan dat de advocaten van VDT hun rol met regelmaat tegen het licht houden. “Ook onze dienstverlening vraagt om innovatie. Wij willen de drempel naar hoogwaardige juridische dienstverlening verlagen. Door preventief met de cliënt aan tafel te gaan, kunnen we echt inspelen op hetgeen er in de onderneming speelt en in een vroeg stadium een oplossing bieden. Het resultaat is kostenbesparing. Als de nood toch aan de man is, dan kan de cliënt rekenen op een slagvaardige advocaat die het dossier snel overpakt en effectief oplost.”

MKB
VDT Advocaten richt zich met Arbeid-Optimaal op het Midden- en KleinBedrijf. “Voor bedrijven met of zonder HR-afdeling kunnen wij veel betekenen.” Het kantoor aan de Kapitein Hatterasstraat  heeft behalve Arbeidsrecht een keur aan andere rechtsgebieden, allen met de focus op de ondernemer, in huis. De dienstverlening is in handen van 11 advocaten.

Seminars
VDT Advocaten organiseert ook regelmatig seminars en workshops.  Op 22 november a.s. staat een seminar over ‘de Wet DBA: van VAR naar model overeenkomst’ op de agenda. Van Dinter benadrukt dat de sessies niet eenzijdige kennisoverdracht omvatten maar een interactief karakter hebben.

delen

VDT Advocaten

www.vdt-advocaten.nl Lees meer >