sluiten

Op zoek naar klanten? Drendabel tekent voor hoog rendement!

terug naar alle artikelen

image

Natuurlijk wil je als bedrijf meer weten als iemand zegt, “Wij leveren klanten.” Dat is de kracht van Fennard Drenth, mensen nieuwsgierig maken zodat ze meer vragen gaan stellen. “Dat maakt verkopen zoveel eenvoudiger” zegt Fennard met een lach op zijn gezicht. Alle diensten die Drendabel levert, zijn gericht op omzetverhoging. Zeker LinkedIn-acquisitie, een unieke dienst, is hiervoor uitermate geschikt. “Het is een hele softe maar directe manier van communiceren.

"Wij leveren klanten"

Kom je met telemarketing vaak niet verder dan een telefoniste of receptioniste, met LinkedIn-acquisitie bereik je door de fijnmazige aanpak exact de persoon die beslist. Hij of zij kan het bericht tot zich nemen op het moment dat het schikt.” Drenth onderbouwt zijn aanpak cijfermatig: “Realiseer je met telemarketing een resultaat dat schommelt tussen de nul en drie procent, met LinkedIn-acquisitie is dat circa tien procent.” Hij kan vergelijken. Zeven jaar was telemarketing zijn corebusiness. In 2008 werden de eerste stappen met LinkedIn gezet en sinds 2010 richt hij zich daarop met Drendabel. “Directer maar ook sneller communiceren is een doorslaggevend aspect. Dat laatste betreft niet alleen het intermenselijke contact maar heeft ook invloed op het bedrijfsresultaat, omzetverhoging.”

Online marketing reikt voor Drendabel verder dan sec LinkedIn. E-mail-marketing maakt evenals social media-marketing deel uit van de aanpak van het bedrijf. Zoekmachine-optimalisatie is eveneens een speerpunt van Drendabel. “Wij zorgen voor een goede vindbaarheid van websites.” De onderbouwing van die uitspraak is een kwestie van ‘marketingspecialist brabant’ op de zoekmachine intikken. Het bedrijf staat bovenaan de lijst. De creativiteit van Drenth (en zijn team) reikt nog een stapje verder. In 2013 werd hij door DeOndernemer.nl beloond met de titel ‘Blogger van het jaar’. “Op dat vlak valt door ondernemers nog veel terrein te winnen. Als blogger bewandel ik via ‘storytelling‘ voor menig ondernemer of onderneming de weg naar nieuwe klanten en meer rendement.” Marketingbureau Drendabel neemt u het totale proces uit handen met als doelstelling: meer omzet. Fennard Drenth vertelt graag over zijn specialisme en nodigt u daarvoor uit voor een kop koffie of thee.

delen