Word lid

sluiten

We geven onze klant de aandacht die ze verdienen

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Rondrijden in een auto of bus, volledig in je eigen huisstijl? Je (werk)ruimte een frisse uitstraling geven door creatief interieurdecoratie? Of zichtbaar zijn door een gigantische signing op je gevel? Met 25 jaar ervaring is MICCS hét adres voor reclame en creatieve signings.

Van idee naar eindproduct
“Het is de kunst om datgene wat in het hoofd van de klant zit te ontwerpen en uit te voeren. Want we zijn niet alleen de partij die print, levert of plakt. We zijn óók de partij die het ontwerp voor je maakt. Alles onder één dak; dat is wat MICCS zo bijzonder maakt”, leggen Rob en Ewout uit. “We geven onze klant de aandacht die ze verdienen + we bieden ze een luisterend oor. Dat is voor ons het toppunt van beleving. We nemen de klant van het begin tot en met het einde mee in het proces. Van het eerste contactmoment tot het laatste afscheid zijn we betrokken bij onze klanten. Dat geeft de klant vertrouwen. Als we denken dat iets ‘beter kan’ geven we daar gedegen advies over. Onze eerlijke mening wordt gewaardeerd. Want samen maken we van het idee een spectaculair eindproduct. Onze missie is geslaagd als de klant met een brede glimlach de deur uitstapt. Dáár draait het om.”

Voel je welkom bij MICCS!
“Of je nu een grote multinational bent of een creatieve startup: bij MICCS voelt iedereen zich welkom! We denken met onze klanten mee, geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat de klant ons 100% vertrouwd. Door onze efficiënte werkwijze, groot netwerk en specialistische kennis hebben we voor iedere vraag (hoe ingewikkeld ook) een oplossing”, legt Ewout uit. Hierdoor is het verloop in onze klantenkring is zeer laag.

Trots rondrijden in een auto mét belettering
“Hoe gaaf is het om rond te rijden in een bus of auto met het logo van je bedrijf erop? Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in het beletteren en wrappen van auto’s. We hebben een grote werkplaats waar we de werkzaamheden uit kunnen voeren. Zo hebben we alle tools direct bij de hand om een kwalitatief eindproduct te realiseren”, legt Rob uit. “Dat betekent overigens niet dat klanten altijd naar ons toe moeten komen. We vinden het ook prima om bij onze klanten op locatie te komen.”

Wij maken naam!
Wil jij rondrijden in een voertuig, herkenbaar in de huisstijl van het bedrijf? Wil je je interieur een update geven? Of ben je op zoek naar een uitvoerend bureau voor creatieve reclame en signing? MICCS regelt het samen met je!

Foto: Rob de Zeeuw

delen